OSM Taktikleri
-
Merhabalar
Takımım Chelsea yarın deplasmanda Liverpool ile karşılaşacağım benim kadro değeri 690m Liverpoolun 370 fakat Liverpool şu an lider durumda ve gol kralı Liverpooldan ben ise onun 3 puan gerisindeyim 4-3-3 B kanatları kullan taktiği ile oynuyorum uygun olur mu acaba ayrıca sol beke 94 lük asıl mevkii sol bek olan oyuncuyu mu yoksa 98 lik asıl mevkii stoper olan oyuncuyu mu koyarsam daha yararlı olur -
OYUN STİLİ : UZUN TOP
ALAN MARKAJI
OFSAYT TUZAGI EVET
MUCADELE NORMALBU RAKİBE KARŞI NASIL OYNAMAM LAZIM KADRO DEGERİMİZ AYNI SAYILIR BENİMKİ 26 RAKİPİN Kİ 30
BİRAZ UZUN YAZI OLDU TAKTİK BEKLİYORUM
-
Adamin kadro değeri düşük ama yedek kadrosu pek yok ondan kadro değeri düşük gözüküyor herhalde kadrosu benle ayni gibi 4-2-3-1 kgv te 4-3-3 kanat yap diyorsunuz eminsiniz demi?
-
Bayern Leverkusen'e karşı deplasmanda oynuyorum. Onun kadro değeri 280 M. Benimki 373 M. 5-3-2 Kontra Atak oynuyor. Antreman Kampı yok ikimizde de. Maç saat 17.00 da başlıyor sizce 4-4-3A Kanatları Kullan olarak mı çıksam ? yoksa 4-5-1 kgv mi ?
-
@xxSilverApple said in OSM Taktikleri:
Bayern Leverkusen'e karşı deplasmanda oynuyorum. Onun kadro değeri 280 M. Benimki 373 M. 5-3-2 Kontra Atak oynuyor. Antreman Kampı yok ikimizde de. Maç saat 17.00 da başlıyor sizce 4-4-3A Kanatları Kullan olarak mı çıksam ? yoksa 4-5-1 kgv mi ?
Pardon 4-3-3A olacak arkadaşlar Bu arada benim takımda Bayern Münih.
-
@xxSilverApple 4-3-3 A KK DEFFANS GERİDE KAL ORTA SAHA STANDART FORVET SADECE ATAK 75-70-70 YAP PRESLERİ FALAN ALAN SAVUNMASI YAP
-
@Metobsgn said in OSM Taktikleri:
Adamin kadro değeri düşük ama yedek kadrosu pek yok ondan kadro değeri düşük gözüküyor herhalde kadrosu benle ayni gibi 4-2-3-1 kgv te 4-3-3 kanat yap diyorsunuz eminsiniz demi?
Hacı ben sana niye kadro degerimiz farklı diye sormadım tamam eyvallah bidaha soru sormucam
-
@SütlüPizza ben sana bisey demedim ağa genel olarak yazdim
-
@SütlüPizza yanlis olmuş o zaman onerin varmi macima mac benim sahamda 4-2-3-1 kgv oynuyor adam
-
@SütlüPizza ikimizinde kadrosu hemen hemen ayni
-
@SütlüPizza hep A derlerdi sen B diyosun farklı taktik ileri severim
-
@SütlüPizza 3-0 yendim Çok tesekkur ediyorum. Şuanki rakibim 4-3-3A pasli oyun oynuyor ve deplasmanda oynayacagim. Bi önerin varsa memnun olurum.
-
@SütlüPizza bu arada benim kadrom az da olsa daha iyi.