Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@karacadal07 Tebrikler Ve Başarının Devamını Dilerim
-
@DarylDixon31 Eyvallah sizlerede başarılar.
-
Final baya çekişmeli olacak anlaşılan
-
@F.S.M.0.13 bizim grupta final erken başladı
-
@F.S.M.0.13 Düşünün hocam ben bile endişe ediyorum finale çıkamayacağım diye
-
@CnytAkn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@F.S.M.0.13 bizim grupta final erken başladı
Sağlam grup seninki takipteyim
-
@Kaiser-Brian-Clough said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@F.S.M.0.13 Düşünün hocam ben bile endişe ediyorum finale çıkamayacağım diye
Çıkarsın hocam sensiz finalin tadı olmaz
-
@F-S-M-0-13 Umuyorum hocam. Kendi sahamda basit puan kayıpları oldu. Ligin ikinci yarısında zorlu deplasmanlar var. Takımda iç huzursuzluk var bide. Kaptanlığı Bremner isimli hakaret edeceğim arkadaştan alıp kan kardeşi ama bana daha sıcak davranan Lorimer e verdim reaksiyon umarım olumlu olur
-
@Kaiser-Brian-Clough said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@F-S-M-0-13 Umuyorum hocam. Kendi sahamda basit puan kayıpları oldu. Ligin ikinci yarısında zorlu deplasmanlar var. Takımda iç huzursuzluk var bide. Kaptanlığı Bremner isimli hakaret edeceğim arkadaştan alıp kan kardeşi ama bana daha sıcak davranan Lorimer e verdim reaksiyon umarım olumlu olur
Baktin olmuyor kadro dışı bırak kimse hocanın üzerinde değil
-
Ön sıralardayız hayırlısı bakalım
-
@TuRkAsKeri75 tebrikler kardeşim
-
@mrtgll33 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
OO finaller mi
tüm gruplar ne alemde kimse bilgilendirme yapmıyor
Bu sabah bi basın toplantısı gelecek D Grubu için
-
@F.S.M.0.13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Baktin olmuyor kadro dışı bırak kimse hocanın üzerinde değil
Takım menfaatleri açısından şimdilik ses çıkarmıyorum :slight_smile:
-
@Kaiser-Brian-Clough büyük hoca olmak böyle birşey helal :clap_tone1:
-
@F.S.M.0.13 Geçmişte ismimi taşıyan büyük menajer Clough'un hatalarından ders almaya dikkat ediyorum. Ama adam sonuna kadar haklıymış bunları kadro dışı bırakıp kendi transfer ettiği oyuncuları oynatmakta. Transfer açık olsaydı şimdiye atmıştım takımdan Bilerek penaltı kaçıranlar var. Antrenmanları basına açsam kıyamet kopar. Neyseki ligdeki makas çok dar. Kaos ortamı oluşmadı henüz
-
@Kaiser-Brian-Clough hahaha