17/18 Transfer dedikoduları
-
@CnytAkn said in 17/18 Transfer dedikoduları:
Fenerbahçe Eljif elmas'la anlaştı Türk asıllı 17 yaşındaki ortasaha başarılı olması dileğiyle
Bu tip oyuncular hiç bi zaman tutmadı bu memlekette. Enteresan. Kaderi benzemez umarım
-
Eljif Elmas gerçekten yetenekli oyuncu inşallah güzel performans gösterir Fenerbahçede yıldızı parlar.
Avrupadaki diğer kulüplerin başarısı bu genç oyuncuları düşük fiyata alıp oynatıyorlar yıldızlarını parlatıyorlar sonra bu genç oyuncuları piyasa değeri artınca yüksek fiyatlara satıyorlar ben Elmasa güveniyorum Fenerbahçemize faydalı olacaktır.
-
@RvP1228 FB de genç kim parlamış da bu parlasın kardeşim umudum yok
-
Galatasaray da Mathias Olivera adli 19 yasindaki Uruguayli oyuncuyu saglik kontrollerinden gecirmis. U-21 takiminda oynatmak icin yapilan bir transfer oldugu soyleniyor. İnsallah Eljif Elmas da Mathias Olivera da parlar ama benim de neredeyse hic umidim yok. Bruma'yi da Sociedad'a kiralamasak o da gelisemez, elimizde patlardi.
-
Alvaro Morata:flag_es:Real Madrid:flag_es:Chelsea FC:flag_gb: 80 Milyon Euro
-
Transferde Başakşehir`i tebrik etmek lazım.Birçok oyuncu almalarına rağmen 2.1M Euro harcadılar.
Bizim Galatasaray da aynı sayıda adam alıyor 25M Euro harcıyor ama Başakşehir deki kadar verim yok
helal olsun başakşehir -
Jonathan Dos Santos :flag_mx: Villareal :flag_es: Los Angeles Galaxy :flag_us: 4,30 Milyon Euro