Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@karacadal07 iyi avantaj sağlamışsın helal kardeşim :clap_tone1:
-
E Grubu Guncel Durum
-
E Grubu Guncel Durum
@Sir-Umut-Birdal :clap_tone1:
-
E Grubu Guncel Durum
@Sir-Umut-Birdal şuan ki duruma göre sıralamada ilk 4 içinde yer alanların gruptan çıkma ihtimalleri çok yüksek
-
@sistematikci eline sağlık kardeşim
-
@sistematikci said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
GÜNCEL DURUM
Puan tablosunu inceledim ve gruptan çıkma ihtimalleri olan arkadaşları yazayım bari
A Grubu: karacadal ve sultan bence garanti gibi, üçüncü kişi olarak da kena yada dary den biri çıkar
B Grubu: Bu grupta 6 kişi de son ana kadar yarışır lakin gruptan çıkar diye düşündüklerim ymoksuz, vadante ve hocamdomdom
C Grubu: sistematikci garanti gibi, cvx ve mumi de diğer çıkacaklar diye tahmin ettiğim menajerler
D Grubu: Bu grup çok karışık lakin tahminime göre bu gruptan yusuf, cnyt ve ghost çıkar diye düşünüyorum
E Grubu: Bu grupta ozgür garanti, diğer 2 tahminim ise koyucu6704 ve sir umut
F Grubu: futbolakko garanti çıkar diye düşünüyorum diğer 2 isim ise qwerzx ve adjei olabilir
Çok çekişmeli geçmiş ve hala da çekişme devam ediyor. Tüm menajerleri şahsen tebrik ederim -
@sistematikci said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
GÜNCEL DURUM
Puan tablosunu inceledim ve gruptan çıkma ihtimalleri olan arkadaşları yazayım bari
A Grubu: karacadal ve sultan bence garanti gibi, üçüncü kişi olarak da kena yada dary den biri çıkar
B Grubu: Bu grupta 6 kişi de son ana kadar yarışır lakin gruptan çıkar diye düşündüklerim ymoksuz, vadante ve hocamdomdom
C Grubu: sistematikci garanti gibi, cvx ve mumi de diğer çıkacaklar diye tahmin ettiğim menajerler
D Grubu: Bu grup çok karışık lakin tahminime göre bu gruptan yusuf, cnyt ve ghost çıkar diye düşünüyorum
E Grubu: Bu grupta ozgür garanti, diğer 2 tahminim ise koyucu6704 ve sir umut
F Grubu: futbolakko garanti çıkar diye düşünüyorum diğer 2 isim ise qwerzx ve adjei olabilir
Çok çekişmeli geçmiş ve hala da çekişme devam ediyor. Tüm menajerleri şahsen tebrik ederim@Bayram-Karakuş Sen niye katılmadın abi
-
@Bayram-Karakuş Sen niye katılmadın abi
@mrtgll33 turnuva duyurusu esnasında il dışındaydım ve forumları takip edemediğimden ligler başladıktan sonra haberim oldu
-
@mrtgll33 turnuva duyurusu esnasında il dışındaydım ve forumları takip edemediğimden ligler başladıktan sonra haberim oldu
@Bayram-Karakuş Bidahikene artık sağlık olsun
-
Bende oyuna ara vermiştim ondan kaçırdım. Bidaha olursa artık ona katılırız
-
@koyucu6704 aynen
kritik maclar ust uste bindi. Puan kayiplarina tahammulun olmadigi haftalar. 451 sistemindeki serine son vermem lazim
Cok iyi gidiyorsun saka bir yana. 4. Inter 1. Santos'a konuk oluyor. Ben de seni konuk edecegim. İlk 4 kapisacak yarin. İyi olan kazansin. Umarim yine bugunku gibi sans benden yana olur :slight_smile:
@Sir-Umut-Birdal eyvallah hayırlısı olsun inşallah
-
@Sir-Umut-Birdal şuan ki duruma göre sıralamada ilk 4 içinde yer alanların gruptan çıkma ihtimalleri çok yüksek
Selâm dostlar nasılsınız
-
kalbi olan izlemesin
-
kalbi olan izlemesin
@Bilocan-Bingul enterasan bi grup. İlk 3 sıranın mağlubiyet sayısı lig sıralamalarıyla aynı
-
E Grubu Guncel Durum
-
E Grubu Guncel Durum
@Sir-Umut-Birdal tebrikler kardeşim :clap_tone1:
-
@Sir-Umut-Birdal tebrikler kardeşim :clap_tone1:
@F.S.M.0.13 sagolasin abi :slight_smile: Dokuzuncuydum bir aralar. Yavas yavas, tirmana tirmana buralara geldik. Kismetimizde varsa finali goruruz. Yoksa yapacak bir sey yok :slight_smile: Grubumdaki tum arkadaslara final yolunda basarilar
-
@Bilocan-Bingul enterasan bi grup. İlk 3 sıranın mağlubiyet sayısı lig sıralamalarıyla aynı
@Bayram-Karakuş aynen abi bizim grup başlarda diğer liglere göre pek heyecanlı değildi ama birincinin üst üste beraberlikleri ben dahil 2-5 arası menejerlerin seri yakalanmasıyla lig bu hale geldi
-
E Grubu Guncel Durum
@Sir-Umut-Birdal kardeşim sen de seri yakaladın şimdiden