[Turnuva] The Eagles Cup 2017
-
İnşallah bütün temsilcilerimiz turu geçer ve başarılı bir turnuva süreci geçiririz.
-
İlk turda baya şans yüzümüze güldü diyebiliriz Böylece rakiplerin ilk tur performanslarına bakarak ikinci turda biraz daha avantajlı olabilir ekiplerimiz. Polonyalılar biraz tehlikeli olabilir. Zaten organizasyonun başındaki eleman da Polonyalı.
-
@Kaiser-Brian-Clough İllaki güçlü ve tehlikeli rakipler gelecek Birazda onlar bizden korksun
-
Ekiplerimize başarılar dilerim.
-
-
@ALİ-KOÇ-61 Kasalar maşallah
-
@ALİ-KOÇ-61 Adamlar sadece satışa odaklanmış. Patır patır bi sürü transfer yapacaklar anlaşılan
-
-
@sistematikci Kadro farkı beraberinde oyun üstünlüğünü getirebilir, başarılar Galatasaray
-
Teşekkürler, biz de öyle umuyoruz, bu savaşta yer alamadım ama sonrakilere inşallah çok istiyorum.
Tüm Türk ekiplerine başarılar diliyorum. Türk' ün gücünü tüm Dünya görsün -
Dikkat ettiyseniz Galatasaray SK'daki her takımın kadro değeri birbirine çok yakın. Tüm takımlarımız hedef 1 gücünde oynayacak demek bir nevi. Rakibe baktığımızda hedefe yönelik bir dağılım var. Yüksek olanın yüksek, düşük olanın düşük. Kendi aralarındaki maçlarda onlara bi avantaj sağlayabilir, averaj sağlaması gereken takımlar taktik ve kadro değeriyle elde edebilir bunu. Ancak bizim taraftan biriyle karşılaşırken çok zorlanacakları en azından kadro değerlerine baktığımızda aşikar. Strateji çarpışması izleyeceğiz gibi Başarılar arkadaşlar. Bugün başlıyor sanırım ilk maçlar.
-
-
@Kaiser-Brian-Clough Teşekkür ederiz rakipte 2 hedef biraz ağır kalıyor diğerleri ıyi gibi ilk hafta ıyi başladık diyebilirim umarım savaş sonunda gülen taraf biz oluruz
Bu arada turnuvada ilk tur oynuyan ekiplerimize başarılar -
Murat uluslararası turnuvaları düzenleme işini sen üstlen bence. Wcc 2016 forumunu inceledim herhangi bi sorun yaşanmadan turnuva tamamlanmış yarıfinaldeki tatsız olaya rağmen herşey kontrol altında yürütülmüş. Eagles cup turnuvasında son bir haftada baya tantana kopmuş. Herkes Dovco isimli polish arkadaşa yüklenmiş. Amatör mü demeler bilmem neler o da baya kızmış ben yatmaya gidiyorum ne haliniz varsa görün tarzında cevaplar vermiş efsane ya. Çok çekilme oldu bu turnuvada. Bide hazırlık günlerinin ilkinde transfer yasağı koyulmuş o yüzden ceza alan bi kaç ekip kuralı bilmediklerini söylemiş. Bu kural her turnuvada geçerli mi yoksa buna mı özel.
-
@Kaiser-Brian-Clough Güzel sözle için teşekkürler WCC konusunda devam etme düşüncem var ama çok uzun soluklu ve detaylı olduğu için ortaklaşa yapıyoruz. Taslak hazırladık üzerinde istişare yapıyoruz ama bir Türk menajer her zaman oralarda olmalı ben veya başkası her Zaman olur inşallah.
Eagles Cup turnuvasını Polonyalı CM yönetiyor Bu sene ilk turda ilk gün transfer olmayacak dedi, sayfaları takip ettiysen bu kurala ilk red/olumsuz yorumu ben yaptım, çünkü her ekip her menajer tabiri caizse profesyonel değil, bu kural daha çok karışıklığa neden olur diye mesajda attım forumda Ki dediğim de haklı çıktı.
Diğer problem ise lig güncellemesi nedeniyle oldu Ben WCC finali için Gürcistan ligi draw ettim o da aynısını kullandı ama 2 gün sonra lig hedefleri Update olunca karışıklık oldu.
O da yorumlardan bıkmış olmalı ki öyle cevap vermiş
-
Turnuvada ki ekiplerimize başarılar.
-
@mrtgll33 Rakip takım için -350,-700 puan cezalar isteyenler mi dersin o cezaları kabul edip ceza alan ekibin nihayetine turnuvadan çekilmesi mi dersin. Bende -700 ceza alsam ekibi çekerim turnuvadan. Galibiyet imkanın yok çünkü. Çok saçma bi kural olmuş vesselam. Dediğin gibi ligin Update edilmesi sonrası da karışıklık olması gayet doğal. Bi staffın bunu öngörmemesi daha berbat bi durum. Yanlış takımları alıp ceza alan ekipler olmuş. İş çığırından çıkmadan ilk tur bitse de kalan sağlarla sorunsuz devam etse turnuva.