Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
kalbi olan izlemesin
-
@Bilocan-Bingul enterasan bi grup. İlk 3 sıranın mağlubiyet sayısı lig sıralamalarıyla aynı
-
E Grubu Guncel Durum
-
@Sir-Umut-Birdal tebrikler kardeşim :clap_tone1:
-
@F.S.M.0.13 sagolasin abi :slight_smile: Dokuzuncuydum bir aralar. Yavas yavas, tirmana tirmana buralara geldik. Kismetimizde varsa finali goruruz. Yoksa yapacak bir sey yok :slight_smile: Grubumdaki tum arkadaslara final yolunda basarilar
-
@Bayram-Karakuş aynen abi bizim grup başlarda diğer liglere göre pek heyecanlı değildi ama birincinin üst üste beraberlikleri ben dahil 2-5 arası menejerlerin seri yakalanmasıyla lig bu hale geldi
-
@Sir-Umut-Birdal kardeşim sen de seri yakaladın şimdiden
-
@Bilocan-Bingul valla sistemi oturtmak icin cok taktik denedim hazirlik maclarinda. İlk defa bu zorlukta bir ligde oynadigim icin nasil oynayacagimi cozene kadar 5-6 mac gitti. Sonradan toparladik cok sukur :slight_smile:
-
@Sir-Umut-Birdal aynen kardeşim bende toparladım 8.cilikten 4.culuge yükseldim yarın kazanırsam 2.cilige çıkıcam hakkımızda hayırlısı olsun
-
@Bilocan-Bingul basarilar dostum
-
@Sir-Umut-Birdal sanada
-
Günaydın şampiyon menajerler
-
Bizim lig çok çekişmeli devam ediyor inşallah gruptan çıkarım final liginin daha da zevkli olacağını düşünüyorum
-
Benim takımı tahrik eden bir Alman takımı var ligde. İki kritik maçta da yenilmediler. Ghost beklendiği gibi transfer durumunu anladıktan sonra inanılmaz bir Çıkışa geçti. Hayırlısı diyorum. Leeds United olarak şampiyonluk marşı söylerken şu an Almanların nazarının değmesi sonucu zirveden uzaklaştık. Ayıp ayıp. Antrenmanı bile gizlemedim. Sarı saçlı ve mavi gözlü Alman arkadaşlar öyle bir nazar değdirki takım tepetaklak oldu ve 4 maç kazanamadık. Son iki üç maçtır takım üstün oynuyor. Ancak fikstür zorlu. Finale çıkacak arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum bizim iddiamız kalmadı.
PS: Bu entryde yoğun ironi ve Mourinho-Clough taktikleri vardır.
-
@RvP1228 aksamki macimizda basarilar diliyorum. İyi olan kazansin
-
@Kaiser-Brian-Clough
Almanlar her zamanki gibi sonuna kadar disiplinli.Fazla söze gerek yok finale çıkanları tebrik ederiz.Ama iddiam kalmadı diyip gizliden final biletini almaya calışanlarda var aramızda -
@F.S.M.0.13
Şimdiden kazandığım çok şey oldu başarı gelmesede üzülmem abi. -
Öncelikle D grubunda mücadele eden arkadaşlarımıza final yolunda başarılar diler, gruptan çıkacak arkadaşlarımızıda şimdiden tebrik ederim..Güzel bir lig oldu..İNŞAALLAH şampiyonun adı bu gruptan çıkar..
Turnuvada mücadele eden bütün gruplardaki arkadaşlara da başarılar dilerim..Kolay gelsin