[Turnuva] The Eagles Cup 2017
-
@Sultangazililer1 @sistematikci hocam rakip kaptanla konuşup transfer işini karara bağlayın bence Polonyalı arkadaş durum öyle olursa konuşmayı foruma post edin sorun olmaz deyip açık kapı bırakmış nihayet.
-
@Kaiser-Brian-Clough Hakan hocam sizin deneyimleriniz sayenizde orayı bir toparlayalım, sonrası çok güzel olacak inşallah
-
@Kaiser-Brian-Clough said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
@Sultangazililer1 @sistematikci hocam rakip kaptanla konuşup transfer işini karara bağlayın bence Polonyalı arkadaş durum öyle olursa konuşmayı foruma post edin sorun olmaz deyip açık kapı bırakmış nihayet.
Hakan hocam kendisi bana ilk gün oyun saatine göre 00.00 da transfere başlamamızı teklif etti ben de kabul ettim
-
@mrtgll33 said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
@Sultangazililer1 Açıkcası şu USSR kaptanı Sergio ile aramız açıktır, rus forumunda az tartışmadık Kazanın ya
İnşallah @mrtgll33 desteğiniz için sağolun
-
@sistematikci Ben zaten sizin hızlı hareket edeceğinizi biliyordum da diğer ekiplerimiz de görüp durumu değerlendirsin diye söyledim
-
@Sosyokrat said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
2/AKINCILAR vs 63/A Good Looking Imperium
AKINCILAR (Home)
Hedeflerde değişiklik oldu son hali bu şekildedir
G1 - karakanim (C)
G3 - bünyamin gürses
G5 - Umuler
G7 - osmancandar
G9 - aymakmm (PM)Diğer temsilcilerimizede canı gönülden başarılar!
-
@Sosyokrat İyi bir karar son sırayı mehmet abiye vermek mantıklı oldu
Bu rakibiniz NL versiyonda farklı login names ile çok başarılı menajerler.
Hedef 5 leri Naruto, Event manager mesela NL de
Hollanda milli takımından Serkan abi mehmet abi ve osman abi aşağı yukarı onları çözmüşlerdir ama inanılmaz bir transfer şansları var, umarım yine öyle olmaz.
Herkese selamlar başarılar diliyorum iletirsin...
-
Merhaba,
Başta ekibimiz olmak üzere bütün Türk ekiplerine savaşta başarılar diler,
Osm ye daha güzel yenilikler gelmesi dileği ile iyi oyunlar dilerim.Sevgiler , Saygılar
-
@Sultangazililer1 Doğrudur erken başladık daha birbirini ölçüp tartma aşamasındayız
-
Turlar ilerledikçe rakip kim olursa olsun dişini gösteriyor. Ummadık taş baş yarar hesabı şu an en iyi kura BoT da gibi gözükse de onların rakibinin de iyi reaksiyon vermesi beni şaşırtmaz. Simülasyon işine güven olmaz ama sizlere güveniyoruz.
-
Bu arada Ghost reyiz ekiplerimize nasıl kadro geliştirilir dersi versin bence. Faydası olacaktır
-
@Kaiser-Brian-Clough simülasyona ve motora güven olmaz Her ekip her ekibi yenebilir
-