Ekiple İlgili Sohbet
-
Herkesi etiketleyip eski bir ekip üyesi olarak bu önerilerin değerlendirilmesi gerektiği inancındayım yazmışsınız ? Farklı bir konu altından devam edin
-
Ülke olarak turnuva istiyorsak forum için başlık verilmiyor diye birşeyler duydum turnuvayı istiyen ekip yöneticileri benimle irtibata geçebilir mi biz ekip olarak organizatör olmak istiyoruz yeter ki katılım olsun.
-
@sultangazililer1 Forum kullanılmadıktan sonra ne anlamı kalacak turnuvanın? Çok pis gaza geldim ama olsada oynasak farklı turnuvalar düzenlesek. Ayrıca turnuva tecrübe işidir, ekip olarak düzenlenmez. CM kontrolü altında olmalıdır diye düşünüyorum.
-
Flood için kusura bakmayın.
Moderatöre eksi oy vererek elinize ne geçiyor anlamıyorum Oda bir menajer fikir olarak katılır/katılmaz. Yetkili olarak yaptığa herşeye karşı olmaya gerek yok bence
Öneriler zaten güzel ama daha gerçekçi olmalı. Basit ve net.
5-6 ay önce turnuva başlığı açıldığında 1 ayda 3 ekip başvuru yaptı. Destek ekibi izin vermemekte haklı biraz. İlgi alaka şimdi bile 3-4 ekiple kısıtlı. Kesin katılırım diyip dönen çok ekip olur bunu çok yaşadım
Neyseki herkes aynı fikirde, tartışmak yerine ortak alanda neler yapılabilir diye tartışılmalı.
Etiket yapıtığınız yetkililere gün içinde dünya etiket gidiyor zaten, hepsini dikkate alıp itinayla düzeltseler şahsı keyfi bir oyun olur. Oyunda bir hiyerarşi var, önce kendi destek ekibine durumu iletirsin. Şimdi HarryPoon veya Jip gelip o mesajı çevirse bile okuyamaz. Yine destek ekibinden bilgi ister. Bilmem anlatabiliyor muyum
Don’t fight :police_officer:
-
@mrtgll33 - yada + verebilme hakkına herkes sahip..Bu menajerlere doğal bir hak olarak verilmiş..- verince ne oluyor,+ verince ne oluyor..Ne kaybettirip ne kazandırıyor. + verildiğinde de bu şekilde sorgulanıyormu? Ufak detaylara fazla takılmayalım. Bu sadece bizleri meşgul eder..
-
@mrtgll33 Geçen sizin ekipteki arkadaslar yorumu eksilerken nedense sende eksiledin kardeşim hatirlarsan geçen kış ayında 8 ekibin katilcagi turnuva düzenledim 6 yabancı ekiple başka bir platformdan bunlar zor şeyler değil herkes türk herkes dilimizden anlıyor forum verilmiyorsa başka bir yolda var bilinsin diye yazdim .
-
Yahu arkadaş herşeye bir kılıf herşeye bir kılıf. Ben etiketleyorsam birini başka biri buna niye anlam yüklüyor anlamıyorum, etiketlediğim kişi yada kişilerin varsa bi rahatsızlığı durumu kendisi açıklayabilir. Ayrıca nasıl ki bizler mesaj ceviriyorsak herkes de kolaylıkla cevirebilir. Hem Türkçe bilmedikleri ne malum
-
Arkadaşlar Türkiye turnuvası için yeni Forum başlığına gerek yok aslında. Yetkililere sormak lazım eğer bu başlık altında turnuva düzenlememizde bi sakınca yoksa bu başlık altında pekala Türkiye turnuvası düzenlenebilir. Burada amaç Türkiye'de kurulmuş olan ekiplerin tecrübe kazanması ve kendini geliştirmesi için düzenlenecek bi turnuvaya sanırım türk yetkililerde yardımcı olacaktır ve olacağını umut ediyorum.
-
@sultangazililer1 6-8 beni kesmiyor profilime girebilirsin
Herkese iyi akşamlar, bazı ekiplere saygım sonsuz ama ekibim TR de hiçbir organizasyona katılmayacaktır
-
@gs_metecan Bu mesajı yazman bile ufak detaylara takıldığını gösteriyor zaten
Flood için pardon tekrardan
-
@gs_metecan iyi akşamlar
-
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla her ülkenin kendi forumunun dizaynı ve hangi forumun açılıp açılmayacağı konusu o ülkenin CM sine bağlı. Dünya forumu olarak bilinen En forumunda osm yapımcıları müdahele ediyor sanırım, ülke forumlarının nasıl olacağını da ülke CM lerine bırakıyorlar. Çünkü bırakın turnuvayı ekiplerin kendi forumlarının olduğu ve her bir savaşın (buna CB de dahil) ayrı ayrı başlıklar altında olan ülke forumları bulunmakta
-
@cassano90 başarılar kardeşim
-
ekibimizin 2.savaşı ✯RED DEVILS✯ ve Fas ekibi Arab Royal!
@GS_METECAN teşekkürler mete abi
-
@cassano90 Başarılar ekibimize
-
@cassano90 başarılar