Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@dogukan-bor işte olsam bilgisayar başında daha aktif olurum ama evdeyken bu kadar
-
@f-s-m-0-13 Bende evde olduğum için bu kadar aktif olabiliyorum. Normalde çok aktif değilimdir. :slight_smile:
-
@f-s-m-0-13 Eagles da USSR ile savaş yapmak, ana hesap ve s1 de mp kasmak derken baya yorucu olması nedeniyle turnuvada da neyse ki erken koptum.
O nedenle son maçları çok önemsemediğimden beni 2. sıraya düşürmüş olsalar da yine de final biletini aldığım için mutluyum :slight_smile: -
@f-s-m-0-13 :point_left_tone2:
-
Ama final çok daha zorlu geçecek şimdiden hissediyorum
-
@sistematikci said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@f-s-m-0-13 Eagles da USSR ile savaş yapmak, ana hesap ve s1 de mp kasmak derken baya yorucu olması nedeniyle turnuvada da neyse ki erken koptum.
O nedenle son maçları çok önemsemediğimden beni 2. sıraya düşürmüş olsalar da yine de final biletini aldığım için mutluyum :slight_smile:Valla takdir ediyorum kardeşim özellikle biz çoluk çocuk sahibi kişilerin bu denli zaman ayirabildigine
-
@dogukan-bor said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@f-s-m-0-13 Bende evde olduğum için bu kadar aktif olabiliyorum. Normalde çok aktif değilimdir. :slight_smile:
Ne iş yapıyorsun kardeşim
-
@sistematikci O maçı iple çekiyorum
-
@f-s-m-0-13 Stajını daha yeni tamamlamış öğrenciyim abi. Henüz iş hayatına atılacak kadar pişmedim.
-
@f-s-m-0-13 Aynen öyle kardeşim en ufak anı bile değerlendiriyorum, bazen maç kadrosunu ve taktikleri çok değişik yerlerde yapmak zorunda kaldığım da olabiliyor
-
@dogukan-bor ooo hadi bakalım inşallah herşey senin için güzel olur
-
@sistematikci bende
-
@sistematikci said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@f-s-m-0-13 Aynen öyle kardeşim en ufak anı bile değerlendiriyorum, bazen maç kadrosunu ve taktikleri çok değişik yerlerde yapmak zorunda kaldığım da olabiliyor
yapanlar anlar diyosun hocam
-
@f-s-m-0-13 Sağolasın abi. İnşallah hepimiz için her şey güzel olur. :slight_smile:
-
@f-s-m-0-13 ahahaha anlattıklarımda bi an kendini gördün değil mi
-
@dogukan-bor amin kardeşim
-
@sistematikci aynen yav
-
@f-s-m-0-13 neyse ki transferli değil yoksa bir de kadro kasmak için uğraşacaktık :slight_smile:
-
@sistematikci Doğukan ve Cüneyt bunu nerden bilecek