Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@тc-darxoul iyi geceler kardeşim
-
@тc-darxoul Eyvallah kardeşim, teveccüh buyurmuşsun ama bu ligde favori olmaz, kimsenin tahmin edemeyeceği bir sonuç da çıkabilir ki bu oyunu güzel kılan da bu
-
@F-S-M-0-13 final ne zaman başlıyor abi?
-
@sir-umut-birdal final 31 aksamı inşallah
Gerekli bilgilendirmeyi yapacağım -
Herkese merhaba,
Dostluk Turnuvası FİNAL Ligi 31 Temmuz 2017'de başlayacaktır.
Turnuva ödüllerini tekrar hatırlatmak istiyorum.
Turnuva ÖDÜLLERİ:
- Turnuva Şampiyonu: 1125 BC
- Turnuva 2 si: 525 BC
- Turnuva 3 sü: 525 BC
- Kupa Kazananı: 525 BC
Not: Ödeme yöntemi PaySafeCard olacaktır. Yani sizlere 10 ve 5 euroluk tek kullanımlık sanal kart numaraları verilecektir. Satın alma işlemi yaparken "Pay Safe" yöntemini seçip verilen numarayı girmeniz yeterlidir.
Final Ligi 18 takımlı POKEMON Liginde oynanacaktır. Tüm takım değerleri eşittir, bu neden ile takım seçme kurası olmayacaktır. Herkes istediği takımı alabilir
Kurallar
OSM şartları altında belirtilen tüm kurallara uyulması gerekmektedir.
Antreman kampları kapalıdır.
1.Tur ve Final Turunda, aynı ekibin iki menajeri arasındaki tüm maçlarda aynı ekibin iki üyesiyle olan maçlarda
Her menajer 11 oyuncu dizmeli ve her oyuncu orijinal pozisyonunda hizalanmalıdır (hücumcular, orta saha oyuncusu orta saha vs.).Lig ismi: OSM Dostluk TR FINAL 2017
Önemli: Hazırlık günleri oynanmayacaktır.
Ekstra Kurallar:
Kurallar, adil oyunu sağlamak amacıyla organizatör tarafından turnuva sırasında değiştirilebilir.
Final için hepinize teşekkür eder, tüm menajerlere iyi şanslar dilerim.
-
@sir-umut-birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@cnytakn finalde 18 kişiyiz Pokemon Ligi olacak
@f-s-m-0-13 Umut'un dediği gibi olucak demek ki abi. Çok farklı bir final olucak. Şimdiden herkese iyi şanslar. :slight_smile:
-
@dogukan-bor valla lig değil mücadele önemli
-
@f-s-m-0-13 Liginde önemi var abi. Genç ve japon futbolcular oynayacak sonuçta. Çok farklı olacağına inanıyorum ben.
-
@dogukan-bor ben sana bir pokemon ligi macerami atacağım ama özel den şimdi buraya atarsam ayıp olur
-
@sir-umut-birdal valla kardeşim öyle yapabildiysem ne mutlu bana daha iyi yapabilirfim ama olmadı
-
@f-s-m-0-13 Tamam abi bekliyorum. :slight_smile:
-
@f-s-m-0-13 eyvallah kardeşim sağol
-
Hoşgeldiniz dostlarım
-
@f-s-m-0-13 eyvallah kardeşim
-
benim favorim @koyucu6704
-
@dogukan-bor sanada kardeşim