ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@pmlasogga10 mesaj silmek de nedir, böyle bişeyi anlamlı bulmuyorum, eğer yazılan mesajda aykırı bişeyler varsa mesaj yazan arkadaşı uyarıp forumdan uzaklaştırma cezası verilebilir, ceza verilmeden direk mesajın silinmiş olması hangi düşünceyle yapılmış anlamaya çalışıyorum ama aklım almıyor :thinking:
-
Burda onca insanın konuşmasını ve tepkisini yanlış buluyorsanız buda sizin o insanlara karsı koydugunuz üstünlük tür burda sizler bizi yönlendirin ve başarılarımızı duyurun diye var oldugunuzu bize dogruları gösterin diye var oldugunuzu bir kenara koyup burda sultan benim tavrına bürünmeniz de bi âşikar bukadar insan bir tepki koyuyorsa bunun haklı bir kalkışma oldugunu anlamanız gerekmektedir şuan yapmak istediginiz türk oyun severleri bitirmekten başka bir acıklaması yoktur bukadar başarı göstermiş insanları tek kalemde silemezsiniz yaptıgınız yanlıştan döneceginizi umuyorum saygılarımla..
-
This post is deleted!
-
@injoystar Aleyküm selam kardeşim
-
@sistematikci nasilsin kardesim
-
@injoystar teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın
-
@sistematikci allah razi olsun kardesim bende iyi olmaya calisiorum
-
@cimenmst @injoystar @KENA_54 @sistematikci selam dostlar iyi olun kimse bizimle baş edemez
-
Baktım da forumlar şu günlerde çok sessiz (!) ben de biraz şarkı söyleyeyim ortamı şenlendireyim dedim
Noldu pek bir keyfin yok
Düşlediğin gibi olmadı mı?
Yakıştı ama sana mor renk çok
Gelen yerimi doldurmadı mı?Neyse bu kadar yeter daha fazla söylemeyelim sonra çok ses çıkar başımız ağrır sessiz sessiz (!) daha iyi
Herkese iyi günler
-
This post is deleted!
-
Şarkıyı dinlemek isteyenler linkten dinleyebilir ama sessiz (!) dinlemek isterseniz sesini kapatın sonra bazı arkadaşlar rahatsız olabilir
Şşştt sessizlik (!) lütfen , eğleniyor muyuz gençler
-
@alaaddin1995 bizde böyle zihniyetli insanlar oldugu surece daha cok ban yeriz biz ama farkedermi kimse bizim birlik beraberligimizi bozamaz. bozmak isteyen denedi ve bunun cezasını fazlası ile iade edecegiz.
vatan hainlerine ne zamn geçit verdikki şimdi bu 5 kuruş etmeyen insanlara verelim.
Ne saniyorsunuz kendiniz acaba burası türkiye sen tutup kafana göre konu kapat aç
Oldu başka emrin varmı?
Ulan biz osm kullanıcıları olmasak siz bir hiçsiniz.
Kendizi bizden üstün gormek sizin ne haddinize? -
@hustundel @Sosyokrat @aymakmm hariç herkese hayırlı günler. Bu kadar taraflı bi forum daha görmedim..! @Sosyokrat ı korumak için kaç tane kullanıcıyı karşınıza aldınız farkında mısınız ?? Onun yaptıgı hata yüzünden kaç tane menejeri banladınız. Hatadan dönülmesi gerek yerde hala sacmalamaya devam ediyorsunuz. Sabah @hustundel den düzgün bi cevapla olayı çözmesini beklerken tehditvari uzun bir konuşma yazıyor. Bu ne biçim stafflık. Ardından @Sosyokrat isimli arkadaşın ekibindeki diğer eleman staff @aymakmm onay veriyor @hustundel in dedigine. Aman ne büyük bi onay ! Şimdi burda taraflılık yok da ne var arkadaşlar. Ve yetki onlarda ya cevap da vermiyolar ya yoruma - beğeni atarlar ya da stafflar ya hemen banlarlar ! En üst mevki kimse bu 3 ünün bütün hareketlerinin incelenmesini istiyorum. Belki en üst mevki bunlardan biri bütün bu yazılanlardan sonra hiç bişey olmayacak ban atılmaya devam edicek ama yaptıgınız bu haksızlık karşısında kimse sessiz kalmayacak bilesiniz...
Banlanmadan önce diğer arkadaşlarım dogru yoldasınız susmayın !