ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Game manager'a yolladığınız spam mailler hesabınızın süresiz kitlenmesine sebep olabilir. Bu konuda daha fazla yorumda bulunmayacaktık ama kendisi bu mesajı size iletmemi söyledi. Ayrıca bu mesaja vereceğiniz eksi oylar oyun yapımcılarının bu kararını tanımadığınız anlamına gelecektir ve böyle bir harekette anında 7 gün uzaklaştırma alacağınızı bilmenizi isteriz @SpecialOne
-
Hustundel oyun yapımcı abilerine söyle biz bitti demeden bitmez
-
bu forumu yaşatan tüm menajerleri karşınıza aldınız. bundan sonra buralar ıssız bir köy gibi olacak ve sizinde bir değeriniz olmayacak. bu zamana kadar birçok şeyde sırt sırta olduk ama forumdaki aktifliğimi de burada noktalıyorum. ne zaman ki hak ettiği yerde olmayan kişi(ler) hak ettiği yere düşerler o zaman ben gelirim burada aktifliğimi sağlarım. şimdi ne haliniz varsa görün. ayrıca ülkemi de sizinle temsil edececeğime hiç etmem daha iyi. bundan sonra türkiye bayrağı adı altında oynamayacağım bu oyunu. bilgilerinize sunarım. bugün burada yaşananları kimse unutmayacak. hele ki siz hiç unutamayacaksınız.
-
Öncelikle herkese hayırlı aksamlar hak ve hukukun osm de işlemedigini herkes görmüş oldu yanımda duran hakkı savunan herkese cok teşekkür ediyorum.
Kendi hesabıma süresiz uzaklastırma vermiş cm arkadas neye ne icin verdi bilmiyorum
Olsun versin hic sorun degil bunca insan benim yanımda durdu benim hesabım varsın kapansın .
Bilesiniz ki yapılan olaylar bir forum cezası icin yapılmadı oyunun padişahı siz olsanızda real hayatta hic bir işe yaramadıgınız aşikar anlamadıgım tek şey bunca insan haksızken sizmi haklıydınız ?
Destek ekibinin ülkemizde ne irtibarı ne şerefi kalmıstır bize göre bundan sonra yapılan herşey sizi dahada zora sokacaktır ben ve ekibim oyuna kaldıgı yerden devam edicektir hic bir milli savasta ve organizasyonda yer almayacagız milli savasta kendiniz temsil edersiniz Akıncılar ekibine burdan sevgiler eagles de bol bol gol yemeler
Neyse fazla uzatmim destek ekibine bundan sonraki görevinde başarılar dilerim kalın saglıcakla kalın dostlarıma sevgiler saygılar -
Arkadaş 2 gün girmedik oyuna neler olmuş neler anarşi çıkmış resmen
Ne olduğunu bilmesemde umarım sorun çözülür -
Ne desem bilemedim. İyi geceler...
-
Tartışmayı başından beri okudum ve ortada bir haksızlık var.
Kurallarda hakaret içeren aşağılayıcı ibarelere yer verilmemesi gerekir gibisinden benzeri bir cümle var.
Ancak @Sultangazililer1 ve @Sosyokrat arasında geçen bir sözlü diyalogda Sayın Staff ımız kimine göre direk kimine göre üstü örtülü olarak gorulsede bir aşağılayıcı üslup kullanmıştır. Bu durumda @Sultangazililer1 in ceza alması ve bundan sonra çıkanların da ceza alması adaletin olmadigini gösterir.
Burda herkesi daha dikkatli olmaya davet ediyorum.
Sayın Staff'lar ve Forum kullanıcıları. -
bende bu mühim olayın çözülmesini umuyorum
-
Hayırlı sabahlar ...
-
@injoystar Aleyküm selam ve rahmetullah.
-
Aleyküm selam
-
Herkese İyi Günler...
-
Oyunda ne sikintisi var acaba maclar girmedi
-
Bazı serverlarda sıkıntı var. Sorun giderilmeye çalışılıyor.
-
@braveherooo Server(sunucu)'ların yoğunluğuyla alakalı bir durum. Server'lar yoğunken maçlar bazen çok geç oynanmış oluyor.
-
Telefondan osm ye girilmiyor, konu hakkında bilgisi yada başka giremeyen varmı? Yoksa benim teldeki sıkıntı?
-
@bayram-karakuş Android sunucularda bir sorun var sanırım, onunla ilgili çalışma yapıldığı şeklinde bilgim var.