OSM Taktikleri
-
@lmusa-biner Taktik iyiyse sorun olmaz .
-
@saitsait60 taktik iyidir citye sahasında 6 tane salladım xd
-
@lmusa-biner mac saatine kadar o yorgun adamları satmaya çalış satilirsa yerine daha güçlü birini al
Eger yorgun oyuncuların 1 tane ise dinlendir 1 den fazlaysa oynat gitsin -
@lmusa-biner Buna da 7 sallarsin:muscle_tone1:
-
@lmusa-biner kardesm o maçtan sonraki maçın kolaysa şimdi bu kritik maçta formu sarı olan adam bir maç daha kaldırır
-
Arkadaslar hepinize iyi aksamlar. Sizlere birkaç görüş sunacağım. Herkes karşı taktik soruyor fakat bana kalırsa bazı karşı taktikler artık çöp durumda. Dizilişinizi takımdaki oyunculara ve oyuncu sayısına göre uyarlamalısınız. Taktiğinizi de oyuncuların görevlerine göre yapmalısınız. Yani kimse çıkıpta şu dizilişin karşısı budur o taktiğin karşı taktiği budur diyemez. Her taktiğin kendisine göre çizgi taktiği mentalitesi var. İyi takımla oynuyorsanız 4-3-3 b kanat yap yazıyor bazıları fakat 4-3-3 b kanat yapmakla her maç kazanılmıyor çizgi taktikleri, mentaliteler, savunma şekli çok önemli yeni oyunda. YANİ KISACA DEMEK İSTEDİĞİM; karşı taktik elbette hala en önemli faktör fakat insanlar sorduğunda lütfen sadece diziliş ve oyun stilini verip geçiştirmeyin. Diğer taktiklerde de yardımcı olun(ofsayt,çizgiler vs.) detaylar da bi o kadar önemli.
-
@fabiocapello58 kardeşim diğer detaylarda verilsin diyorsun ama
Diyelim sen bi taktık buldun deneme yaparak
Bayağı iş yapıyor çok etkili küçük takımlarla büyük takımlara kök sokturuyorsun
Sen bu taktiği herkese verirmisin ?
Versen herkes yapar senide yenerler zarara girersin
Ben böyle düşünüyorum fikrimi belirttim sadece -
@fabiocapello58 kardeşim burda oyuna yeni başlayan lara yardım ediyoruz ve sayıları ortalama veriyoruz kendileri daha iyisini deneyerek bulsun diye yoksa sayı verirsek bu yanlış olur benim verdiğim sayılarla senin oynucağın rakip sana fark atabilir bu yüzden mümkün olduğunca sayı vermemeye çalıyoruz.
-
Sıkıntı yok sözüm meclisten dışarı, öbür arkadaşlarda pek beklenti kurmasın bana birkaç mesaj geldi işte "karşı taktik bu dediler ama yanlış yönlendiriyolar sanırım tutmadı" gibisinden onlara diziliş ve oyun stili verirken galibiyete kesin gözüyle bakamayacağımız yönünde ekleme yaparsak daha iyi olur insanlar beklenti kuruyor
-
@sultangazililer1 3-4-3 Ü DENEMİŞTİM
-
Biz burda istediğimiz kadar taktik verelim kadronuzu geliştirmedikten sonra bir işe yaramaz.taktik isteyenlerinde yenilmez bi taktik beklediklerini düşünmüyorum sonuçta uzmanları,rakip takımın zayıf yönüne senin güçlü oyuncunu koyman gibi önemli noktaları yapmadıktan sonra bir taktikle maç almayı beklemeyin,sözüm meclisten dışarı.
-
bence en iyi taktik 4-2-2 B ofansif paslı oyun
-
Keşke oyunda efua CL felan da olsaymış bea
-
@kızıl-kral Kardeşim var zaten. Avrupa Ligi ve Avrupa şampiyonasını özel liglerden bulabilirsiniz.
-
@fabiocapello58 6-3-taktiğiyle 6 gol yedim. işe yaramıyormuş
-
Rakibim man united benim kadrom daha iyi 442b oynuyor ona karşı ne oynamalıyım
-
beyler bugün çok önemli maçta arsenalle sahamda berabere kaldım kadro değerim ondan yaklasık 30 milyon yüksekti neden yenemedim anlamadım ikimizde 433 oynadık 4-4 berabere kaldık evde oynanan maçlarda çizgi taktikleri nasıl olmalı denk güçlü güçsüz takımlara göre?
-
@lmusa-biner takım morali,yorgunluk,saha gelişimi,hakem sertliği rakibin güçlü güçsüz yönlerini vs. tespit edip uygularsan daha verimli sonuçlar alırsın