OSM Taktikleri
-
@sütlüpizza forvetin azsa 4231-451 deneyebilirsin
-
@cnytakn
Yarın Tottenham Hotspur ile maçım var. Adamın kadro değeri 16 milyon daha fazla, 4-3-3 A kk oynatıyor. Maç evimde, forvet hattı adamın daha iyi, ortasaha hattı adamın daha iyi, defans hattı ise benimki daha iyi, sizce hangi dizilişle oynamalıyım? -
@perfectrogue Fazla fark yoksa gibi sende 433a kk oynayabilirsin ev avantajın var,kamp yaparsan iyi olur.
-
@cnytakn
Bugün yaptığım iki transferle ortasaham da daha iyi oldu adamdan4-3-3 kk deneyeceğim, sonucu yazarım.
-
@cnytakn
1-1 berabere kaldık. -
@Nimo-İrey @berdin1234
Valla size tavsiyem belli bi taktik bulup onu tüm sezon oturtun
Sürekli taktik değiştirmek takımın dengesini bozuyor ben deneyimlere dayanarak soyluyorum -
@cnytakn
Tek bir taktikle gitmek iyi değil bence, rakip doğru taktikle çıktığında yenebiliyor. -
@perfectrogue bende aynı şeyi söyledim
-
Arsenal ile maçım var: Adamın kadro değeri 60 milyon daha fazla, maç evimde, 4-4-2A pas oynatıyor,
Sizce ne oynamalıyım? -
Merhaba 3 saat sonra Galatasaray ile maçım var benim takımım Göztepe, taktiği 4-4-2 B Kanatları Kullan Adam markajı, ofsayt taktiği var antreman kampına gittim Galatasaray gitmedi hangi taktikle yenebilirim acaba
-
@berdin1234 valla kardeşim ben gercekteki pozisyonlarına bakmıyorum hiç
Oyundaki sayısal değerlere göre diziyorum ama bu senin tercihin kararı sana bırakıyorum -
@cnytakn
Yarın önemli bir maçım var: Deplasmandayım, adamın kadro değeri 62 milyon daha fazla, 4-4-2B kk oynatıyor. Sizce ne oynamalıyım? -
@ch0sen-0ne
4-4-2 nin yanında ne oynayacak rakibin? Pas mı kanatları kullan mı hangisi? -
@adem049
Kadron daha iyiyse 4-3-3 kk girebilirsin.