17/18 Transfer dedikoduları
-
Galatasaray'a bir yıllığına kiralanacağı söylenen haberler var.
''Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıracak iddia İspanya'dan Cadena Ser Radyosu'ndan geldi. İspanyollar, Arda Turan'ın Türk Milli Takımı'nın Hırvatistan'la oynayacağı maçın ardından Galatasaray'a imza atacağını duyurdu.'' -
@lordcoach-38 Sanırım TD değişti neden oynatmasın ki Ardayı.
@Atam1938 bence sürekli ingiltere'ye gitme hayali orada oynama hayali var git gide kendini bitirdi.
@Bayram-Karakuş barça hızlı top oynuyor abi haklısın.Ülkemizde abartılıyor mu pek bilmiyorum geçen sene hoşuma gitmişti futbolu. -
Ersun Yanal ı da bir an evvel takımdan gönderseler bari yoksa geçen sezon ki gibi bu sezonda başarısız geçilecek. Hatta bu Milli arada bu operasyon yapılırsa en doğrusu olur bence. Artık bu takımın (Trabzonspor) başına Ünal Karaman getirilmelidir ve bunu çoktan hakeden birisidir. Neden hiç düşünülmedi yada düşünülmüyor onu da anlamış değilim.
-
@bayram-karakuş Abi su durumda Ersun Yanal en iyisi. Ama sikinti Ersunun yaptigi degisiklikler yoksa Ersun Hoca iyi bir hocadir. Ünal Karaman ne yapmis bugune kadar?
-
Serdar Tasci 4 yildir ha geldi ha gelecek bir inemedi Trabzona ucagi. Rötarmi yapti yoksa akibeti malezya ucagi gibimi oldu anlamadim gitti.
-
@saniyeyılmaz Ersun Yanal ın iyi bi hoca olduğunu düşünmüyorum. Çünkü istikrarı yok ve dengesiz aşırı ofansif oyunu benimseyen bi stili var. Diyeceksiniz ki FB de şampiyon oldu ve müthiş futbol oynattı, kim olsa o kadroyla şampiyon olurdu, o kadroyla şampiyon olamayan adamın kariyeri biter yahu. Bu sene Tudor bu kadroyla şampiyon olamasın bakalım neler olur.
Ayrıca Ünal Karaman ın Şenol Güneş in yanında 3 yıla yakın antrenörlük geçmişi sportif direktörlüğü ve Anadolu kulüplerinde Teknik Direktörlük geçmişi var. Hami Mandıralı nın hangi tecrübesi vardı da 2 kere takımın başına getirildi?
-
@bayram-karakuş Abi Haminin teknik direktor olmasina karsiydim. Ünal hoca icin daha cok tecrübe gerekir. Ünal karamanin hangi takimda basarisi var. Ersun Yanal dedigin adam Genclerbirligi ile uefa kupasinda ceyrek finalin kapisindan dönmüstür.
-
@saniyeyılmaz Bu takımın başına kimler geldi kimler getirildi, Ziya Doğan, Samet Aybaba, Yılmaz Vural, Mustafa Reşit Akçay, Tolunay Kafkas vb. Ziya Doğan ve Samet Aybaba benim görüşüm Ersun Yanal dan daha başarılı olmuştur Trabzonsporun başında,ama haksızca gönderilmişlerdir. Üstelik Ziya hoca sırf maçlarda sahaya kot pantolonu ile çıktığı için bizzat Trabzonsporlu eski hocalar tarafından ağır bir şekilde eleştirilere maruz kalmıştır.
Fatih Terim 1996 da takımın başına ilk geldiğinde hangi başarısı vardı.
Şenol Güneş in Trabzonsporun başına ilk geldiğinde hangi başarısı vardı
Mustafa Denizli nin GS nin başına ilk geldiğinde hangi başarısı vardı.Ünal Karaman bu takımın başına gelmeyi çoktan hakeden bir kişidir bence.
Ayrıca bu takımın yönetimi İstanbul ve Trabzon kanadı olmak üzere 2 ye ayrıldığı müddetçe şampiyonluğun hayal olduğunu düşünüyorum. Yönetimde yer alanların hepsi ya İstanbul dan yada Trabzondan olmalı.
-
Abi su anlik bir teknik direktor degisimi takima zarar verir. Fikrim Ersun Yanala sabredilmesidir. Inaniyorum Ersun Yanal bu isi yapabilir.
-
Arda Galatasaray a gelirse Tudor un Arda sı değil, yönetimin Arda sı olur..Tudor Arda yı istemeyecektir. Ve gelse bile geçen 3 haftadaki Gs takımının performansına ayak uyduramaz, oyunu yavaslatır, katleder.
Eğer ki iyi performans sergilemeyip Sneijder gibi yedek kalmayı göze alacaksa ve bu yüzden takımın huzurunu kacirmaya yeltenmeyecekse buyursun gelsin..