2017/18 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
-
@atam1938 said in 2017/18 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi:
Neresi şüpheli ? En kötü UEFA garanti.
Buna gelince de;
Ben Uefa Şampiyonlar Ligini kastettim şüpheli diye.. -
@GS_METECAN O konuda pek emin olduğumu söylemeyeceğim.Şu an o açıdan en rahat grup bizde fakat Monaco PSG'yi geçip şampiyon olabilen bir kulüp.Mbappe'yi sattılar o yüzden şansımız bir nebze arttı.Porto ise geçen seneki Benfica ile eşdeğer.Benfica'ya iki beraberlik almıştık.Porto'yu yenmemiz dileğiyle...
-
@atam1938 Sadece Mbappe ile bitmiyor kardeşim
Son mac Mbappe olmadan Marsilya'ya 6 tane attılar
Adamlar oynuyor
Tabiki diğer gruplara göre dengeli bi grup oldu ama sürprizlere açık bi grup -
@atam1938 Karabağ takımına yazık oldu
Öyle bi gruba düştülerki UEFA Avrupa Ligi ne kalmak bile imkansız gibi -
@LordCoach-38 Aynen.Hiçbir Türk takımının katılamadığı platformda onlarla mutlu olabilirdik.Onlar da Türk.Ama umut kesilmemeli şanslarını denesinler.
-
@atam1938 doğru diyosun
Gidip Vardar ve Ostersunds bizim GS ve FB yi net skorlar ile eledilerse belki onlarda yapar birşeyler -
Bazı gruplar çok iyi denk gelmiş
Sonucu merakla beklenen maçlar olacak -
Beşiktaşın gruptan çıkacağını sanmıyorum . Büyük ihtimalle Leipzig grubu lider bitirir Monaco 2.bitirir Porto 4.bitirir ve Beşiktaş da 3.bitirip UEFA Avrupa Ligi ' nde yoluna devam eder . Grubun en güçlü takımı bence Leipzig geçen sezonki Almanya ligini 2.bitiren kadrolarına güzel eklemeler yaptılar . Monaco da çok oyuncu satmış olsa da sattığı oyuncuların yerlerini doldurdu ve sistemli güzel futbol yapıları var .
-
@rvp1228 Leipzeg ne yapmışta neyi lider bitiriyor Sadece 1 sezon izledik, leipzeg grubun en zayıf halkası bence. Aldıkları 3 oyuncu var: Kevin Kampl, Bruma ve Jean-Kévin Augustin. Öyle ahım şahım transferler değil yani Asıl favori Monako, giden oyuncular var ama gelen harika futbolcular da var. Ayrıca bu seviyede unutulmamalı ki en önemli şey tecrübe tecrübe tecrübe.. Bu takımların Monako ve Porto gibi, şampiyonlar ligine bir aidiyetleri var. Leipzeg tarihinde ilk defa katılıyor. Ve kadrosu genç oyuncularla dolu. Bu grupta en fazla 3.lük için oynayabilirler. Almanya liginde ki Herta Berline Mainze benzemez bu rakipler ve maçlar
-
Tebrikler Karakartal Pençelerin Avrupada avlarla dolsun
-
Irkci Leipzigi yenen Besiktasi tebrik ederim.