Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@berdin1234 estonya-karadağ-gürcistan-arnavutluk
-
beyler di maria nasıl iş yapıyomu ?
-
This post is deleted!
-
dybalayı 4-3-3 b'nin sağında veya solunda oynatmak istiyorum manchester unitedda nasıl iş yapar mı ingilterede
-
Merhaba @berdin1234 Arnavutluk ligi 10 takımlı bir lig size uyarsa düşünebilirsiniz. İyi oyunlar.
-
Merhaba @azix1905 doğru bilinen şöyle bir yanlış var bunu düzeltmek isterim. Dybalayi sağda veya solda oynatman mantık ve sayısal veriler açısından gayet doğru bir kavramdır. Cunki motorun çalışma prensibinin kimse tarafından bilinmediğini varsayarsak bir rivayete göre forvet oyuncularının defans verileri 20 ve üzeri olduğunda kanat mevkisinde daha iyi oynadığı söylenmektedir. O yuzden sordugun soruya göre dybala senin işini görür lakin iş yapmasına gelirsek osm de oyuncular isimlerine göre değil o isimlere verilen sayısal değerler üzerinden oynarlar yani dybala Messi ronaldo iş yapıp yapmayacagi bir kenara aynı sayısal değerdeki x oyuncusu da dybalayla aynı işi görür bu sizin spesifik taktiginize ve nerde oynatacaginiza bağlıdır. Yani dybala iş yapar mı demek yerine elimde x ve y oyuncusu var sayısal degerleri bu şekildedir kanat için hangisi daha uygundur demek daha mantıklı bu benim kişisel tespitim ve sahsi görüşümdur yardımcı olabildiysem ne mutlu. İyi oyunlar.
-
dendoncker'in oyundaki gücü kaç
-
Öneri olarak oyun da şöyle bir sıkıntı var sizde de öylemi bilmiyorum kendi liginiz'den başka bir takımın ligine bakamıyoruz ve transfer etmek istediğimiz oyunculara teklif götüremiyoruz bu olsa oyun da güzel olurdu sonuç olarak transfer listesinde pahalı ve işe yaramayan oyuncular var. Bu teklifi sayın yöneticiler iletirse güzel olur
-
@shikato0741 Dediğin sistemde multi hesaplara ve hileye zemin hazırlanmış olunur
şöyle anlatayım bir menajer kendi liginde multi hesap kullanıyor ve hileli transfer yapıyorsa ligindeki diğer menajerler tarafından rahatlıkla fark edilip raporlanabilir
yalnız söylediğiniz sistemde transfer kaynakları belli olmayacağı için bu takibi zor bir durum olacaktır art niyetli menajerlerin rahatlıkla kendi adına yarar sağlayacağı bir duruma dönüşecektir -
@f-s-m-0-13 fakat söylenilen sistemde transfer kaynakları aynen yine transferler listesine normal olarak transfer listesinden oyuncu alındığı gibi işlenirse yine diğer menajerler tarafından farkedilip raporlanabilir abi bu da GB oyun motorunda kolaylıkla yapılabilir mi yoksa kapsamlı bir durummudur orasını bilemiyorum.
-
@f-s-m-0-13 Konu olarak onun önlemini yöneticiler alması gerekmekte yani sizin dediğiniz mantıklı hileler hava da uçuşur ama bunun önlemi kat ve kat fazladır.
-
Kaşif para üzerine kurulmuş istediğin oyuncu çıksa bile belli bi masraf koymak zorundasın
-
@shikato0741 aslında öneri olarak şu olsa daha mantıklı kaşiften alınan oyuncu 15 coins yerine daha cüzzi rakamlara alınabilse mesela 5 coins gibi ...
-
@f-s-m-0-13 Bu olabilir evet ucuz olsun güzel olsun çünkü küçük takımlara haksızlık gibi seziyorum büyük takımların bütçesi büyük onun için sıralaması gayet doğal
-
@f-s-m-0-13 aynen abi onun yerine kaşifteki 15 coins azaltılabilir
-
@f-s-m-0-13 doğru diyosun abi küçük takımları adam etmek için kaşif şart BC de herkeste o kadar fazla yok 15 yerine dediğin gibi 5 coins olması daha iyi