ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@celal-karakaş aleykumselam
-
@celal-karakaş Aleyküm selam kardeş
-
Herkese iyi günler.
-
@rvp1228 iyi günler kardeşim
-
Selamunaleyküm
-
@injoystar Aleykümselam
-
@injoystar Oyun sadece Türkiye çapında oynanmis olsaydı sabah satılmaya başlayabilirdi. Ama dünya çapında oynandığı için ülke saatlerini baz alarak bi program yapması gerekiyor sistemin
-
2 hafta sonra okulların açılacağı aklıma geldikçe deliriyorum
-
@gs_metecan aleykumselam
-
@zzhuntérz Delirecek ne var kardeşim..Okuyorsunuz işte ne güzel
-
@mrtgll33 Gelmez tabii'de Türkiyede durum farklı. Sınav stresleri,egolu öğretmenleri çekmek felan zor.
-
@mrtgll33 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@zzhuntérz Eğitimden zarar gelmez
Eğitimden zarar gelmez de abi ülkede her şey kötü olduğu gibi eğitim sistemi de kötü eğitim sistemi yapboz sistemine dönüşmüş durumda sürekli bir şeyleri değiştiriyorlar gaza ve cihatı müfredata getirmişler çocuklara şiddet yanlı bireyler olması öğretiliyor şimdi haberlerde denk geldim Hz.Muhammed ' in Hayatı diye bir seçmeli derste ' Bekarlık sultanlık değildir sancılı süreçtir , ilişki yaşayanlar birbirleriyle vakit geçirmemeli hemen evlenmelilerdir . ' şeklinde ifadeler yer alıyorlar bunlar öğrencilere kötü örnek oluyorlar . Özel okulların hepsi zaten para tuzağı . Sınavlar herkesin ortak derdi . Bu yüzden öğrencilerin okulu sevebilmeleri şu durumda pek normal değil .
-
@chromestar24 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@mrtgll33 Gelmez tabii'de Türkiyede durum farklı. Sınav stresleri,egolu öğretmenleri çekmek felan zor.
Bir de o durum var tabi . Yöneticiler egolu , öğretmenler egolu , öğrenciler egolu . Sanırsın herkes kraliyet ailesinden gelmiş . İnsanların havasından geçilmiyor . Devamlı birbirlerine üstünlük kurma çabaları . Sınav zaten çok saçma Avrupadaki gelişmiş ülkelerin hiçbirinde YGS LYS gibi saçma sapan sınavlar yok oralarda insanlar sınavla değil okuldaki başarı durumlarıyla vs üniversitelere yerleşiyorlar her şeyden önce oralarda düşünce ve ifade özgürlüğü var . Burada milyonlarca insanın geleceği tek bir sınava bağlı olabiliyor .
-
@chromestar24 Bu göreceli bi kavram değişiklik gösterebilir ama
-
@rvp1228 Forumlarda flood yapmayınız. Forum kurallarını biliyorsunuz