"Transfer" can sıkmaya başladı
-
Merhaba herkese iyi forumlar. Başlıkta belirttiğim gibi transfer iyice can sıkmaya başladı sinirden oyunu silmek üzereyim. Rakip takımlar yaşı farketmeksizin oyuncuları değerinin en üst rakamlarına koyup sürekli oyuncu satıyorlar fakat ben gücü daha yüksek satılanlarla karşılaştırdığımıza hem isim hem yaş hem de overall olarak çok daha iyi oyuncuları onların sattığı fiyatların altlarına çekmeme rağmen 5 gündür transfer listesinde bekliyorlar. Onlar sürekli al sat yaparken ben yerimde sayıyorum. Bu kadar şanssız olunabilir mi ?
-
@bayrakinş bu tamemen şans işidir. simülasyon saatlerini takip etmenizde fayda var simülasyon saatlerini ise 'Transler listesi>Transferler' kısmından ligde yapılan transfer kayıtlarındaki transfer saatlerine bakarak simülasyon kaçta başlamış kaç saatte bir gerçeklesiyor ve kaçta bitiyor görebilirsiniz. Simülasyon saatlerinde oyunda olmanız sizin yarariniza olacaktir. Sabretmekten baska şansınız yok genc oyuncular yasli oyunculara göre daha hızlı satilir. Fiyatı çok yüksek yaptıysanız satılması zaman alır. Bunları dikkate alarak bir duzen getirebilirsiniz oyunla ilgili herhangi bir sıkıntı yok. İyi oyunlar
-
@manhay Hemen hemen bütün gün osm açık desem yeridir. Dediğiniz şekilde takibimi yapıyor çok fahiş fiyatlarada zaten oyuncu koymuyorum. İsyanımda bu yüzden zaten Örnek verecek olursak Moutinho 30 yaşında 88 overall 45m ye satılırken Rakitic 29 yaşında 97 overall 45m ye hala bekliyor sizcede sinir olunmaz mı bu duruma.
-
@bayrakinş o futbolcu o şekilde satılıyor diye sizinki de satılacak diye birşey yok tam tersi sizinki satılıp öteki menajer de o durumda olabilirdi dediğim gibi bu şans işi sonrasinda satamadiklariniz yağmur olur yağar ertesi gün yaprak kimildamaz maalesef beklemekten başka şansınız yok. Bir zaman sonra emin olun satılacaktır.