OSM Taktikleri
-
Merhaba.Oyunu çok eskiden oynuyordum eski moda vardır gücsüz takımlar 4-2-3-1 kgv taktiği.Şuan oynadığım boluspor hedef 10 kadromda lige göre gayet iyi ortasaham ortalama 75 gücü var 4-2-3-1 kgv deniyorum fakat başarılı olamadım.
4-4-2 paslaşmalı oyunda 75 güçlü iki forvet ve ortalama 75 güçlü ortasaha yine aynı şekilde 75 ortalamalı defansla başarılı olabilir miyim?
-
@sir-ahmet-tazegül tabi ki de doğru sayısal değerleri takımına uygulayıp oyuncularınizi da sisteminize uygun kullanırsanız neden olmasn
-
@rafiers kardeşim 4-3-3 B Kanatları kullan defansı geride bırak. Alan savunması yap ofsayt hayır. maçı kazanacaksın.
-
oyun mekanikleri nasil güclü kadroya göre mi? yoksa taktike göre mi?
oyundaki taktikleri degistirmek gercekten ise yariyor mu? -
@taktikbukucu66 hangi dizilişle oynuyorsun ?
-
@mariogomeez kaç hesabın var kardeşim az önceki soruyu soran senmisin
-
@taktikbukucu66 433 oynuyorsan hücüm gücü yüksek adamları kanatlara koy kardeşim örnek verecek olursak 35 95 60 lık kanatta 15 95 60 lık adam göbekte oynar
-
Beyler 24 arkadaş bir lig oynuyoruz . Her maçım kritik . Kadro değerim arkadaşın 2 katı gibi bir şey . Deplasmanda oynuyorum . Normal taktiğim 4-3-3 b kk ama arkadaş 4-2-3-1 kgv oynuyor acaba sıkıntı yaratır mı diye şüpheleniyorum. Taktik değişmeli miyim ? Oranları nasıl yapmalıyım ? Arkadaşın 92 lik forveti iyi bir ortasahası var gerisi çöp zaten ingiltere 2.lig oynuyoruz teşekkürler
-
@newslayer bir sıkıntı olmaz 4-3-3 a kanat tavsiyemdir yüksek baskı veya şöyle 75 75 75 ayarlayabilirsin