Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@whitemamba24 değerleri yüksekse al kardeşim sadece tek başına bir oyuncu birşey ifade etmez ama destekleyen oyuncularında çok büyük önemi var
-
@f-s-m-0-13 88-17-52 özelliği kanatlardaki oyuncular asist özelliği olan oyuncular 2-3 M eksik akşam tamamlanınca almayı düşünüyorum.
-
@f-s-m-0-13 teşekkür ederim
-
Jonathan Cafú 80-31-55 4-4-2 de real sociedad da iş yapar mı beyler Carlos Velayı satmayı düşünüyorum
-
Selam millet 13-15 M arası kaşiften çıkabilecek genç oyuncular hangileri ve eğer kullandıysanız önerebilecekleriniz topçular var mı ? Mümkünse defans gücü 15'in altı oyuncular tercihimdir. Şimdiden teşekkürler.
-
@whitemamba24 defans gücü 15' in altında bir oyuncu istiyorsan 10-16 m değerlerinde forvet ofansif yaş 24< gücüde 70-79 olarak ayarlamalısın.
-
@cnytakn teşekkürler
-
4-4-2'ye uygun bildiğiniz forvetleri söyler misiniz ben de icardi var onun yanına????
-
@azix1905 gabriel jesus,gabriel barbosa,isak,kane olabilir
-
selam beyler kaşiften coutinho, james rodriguez ve de bruyne geldi 4-3-3 A da hangisi faydalı olur kullanan var mı? Takım Athletic Club
-
@whitemamba24 olabilir
-
@sultangazililer1 olabilir derken hangisi hocam ?
-
4-3-3 B paslı oyunda, ileri forvet için en iyi adam kim? Golleri hep kanat forvetler atıyor. Santrafor gol atamıyor kimi aldıysam.
-
@aslan_cemal santrafor olarak bende h.kane ve mhappe çok gol atmıştı ama 433 te kanat oynarım ben.
-
@aslan_cemal belotti
-
Merhaba iyi günler herkese benim bir sorum var da mesela şimdi oyuna yeni bir takım ile başlıyoruz o takıma en iyi taktik hangisi nasıl belirliyorsunuz? Her takımın her ligin kendi taktiği var mı varsa nerede yazıyor?
-
Merhaba bugün yeni lige başladım sezon öncesi dönemdeyim lyonu aldım ilk maçım Monaco ile. Şimdi ben takım için neler yapmam lazım taktik diziliş kafama göre mi belirleme yapacağım lyon için