Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
dobra dobra dobra jusz wżysztko czaje...jeszcze jedno czemu kazdy z top 1000 gra w jakiejs lidze dla bezdomnych(Malta,Czarnogóra itp)?
Łatwa odpowiedź. Grając niskimi celami w słabych ligach przy założeniu że ten cel osiągniesz ,czyli zdobywając tytuł i puchar możesz zdobyć niemałą liczbę punktów menedżerskich. Jest jednak jeden mały szczegół-po drodze jeśli w danej lidze gra (najlepiej) komplet menago powinno się wygrywać jak największą liczbę spotkań ,a więc najlepiej wszystko Dodatkowo dobrze jeśli gra w tej lidze sporo menadżerów z wyższej półki Na nich można nabijać największą liczbę punktów. Oczywiście najpierw należy ich ograć ....
-
@michal_acm ja się nie oburzam tylko jeśli mam wydać kilkaset monet a na koniec ligi dostać z 5 to niech się bujaja Ci z góry zarówno z GB jak i NED.
-
kto chce niech gra sparingi i tyle, według mnie to strata monet
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Przezciez jak sie koledzy dogadaja i beda grac mimo zakazu to bedzie widac to od razu w wartosci skladu
Dlatego właśnie słuszną decyzją jest brak zakazu rozgrywania sparingów , gdyż zawsze w poprzednich edycjach gdy był zakaz to były jakieś kombinacje.
-
@cezarro Jak dla mnie najlepsza opcja to bez trenigow i towarzyskich zaczynamy z rownymi skladami i konczymy a jak komus wartosc kadry drgnie kara !!!
Jak dla mnie to zbyt radykalne rozwiązanie
-
@cezarro ale jakze sprawiedliwe ? liczy sie tylko taktyka i oczywiscie fart szczescie co kto woli sa gracze co beda trenowac 3 razy 2 razy albo raz dziennie , nie kazdy ma tyle czasu zeby poswiecic nawet te 5 min zeby wejsc i ustawic trening .
Rowne szanse rowna sie wieksza rywalizacja . nie bedzie gadania ze ktos mial lepszy sklad itd .
-
@pawelzylicz Takie jest moje zdanie . w poprzednich mistrzostwach pamietam roznica w wartosci skladow na koniec ligi wynosila okolo 100 mln .
-
@cezarro ale jakze sprawiedliwe ? liczy sie tylko taktyka i oczywiscie fart szczescie co kto woli sa gracze co beda trenowac 3 razy 2 razy albo raz dziennie , nie kazdy ma tyle czasu zeby poswiecic nawet te 5 min zeby wejsc i ustawic trening .
Rowne szanse rowna sie wieksza rywalizacja . nie bedzie gadania ze ktos mial lepszy sklad itd .
Mi się nie zdarza nie trenować grajków .co 8h wysylam i jest ok,nawet jak śpię to automatycznie wysyłani są na trening.Wystarczy że dobrze poukladasz sesję treningową i pilnujesz jak należy
-
Część tutaj wypowiadających się zapomniała o pewnej kwestii. OSM się zmienił i teraz, żeby pograć trzeba nabijać kieszeń twórcom gry. Ja tego nie przeskoczę, nikt z Polskiego Personelu tego nie przeskoczy, Wy tego też nie przeskoczycie. Nie ma co narzekać tylko pogodzić się z sytuacją. Jedyne co to może uda się ugrać coś ze scouta na tą chwilę, bo poruszyłem ten temat ponownie kilka dni temu na forum dla modków, administratorów, CMów ze wszystkich krajów. Wiadomo tylko, że coś w tym temacie się u nich dzieje i jakieś zmiany będą, ale jakie i kiedy tego nawet nam nie powiedzieli, także jeśli chcecie o tym podyskutować to zapraszam do tematu: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/18568/jak-usprawnić-działanie-skauta-sugestie/12
-
@huzar-shakir Na spiaca ustawiasz treningi ? Ja jak spie to zazwyczaj chrapie i cos tam sobie lubie pogadac podobno Czasami tez zrobie rundke po domu i wroce do wyrka
-
@stefan-joptwojmać Wiec nie grajmy sparingow , nie dajmy im zarobic
-
@stefan-joptwojmać Wiec nie grajmy sparingow , nie dajmy im zarobic
Przecież o tym pisałem już...
Wystarczy że na kadrę należy mieć full monet,tam wiadomo pobawimy się w obozy,scauta itd.
-
@huzar-shakir Niech organizator sie okresli bo tu zostalo 4 dni a pewne kwestie pozostaja niejasne .