World Crew Championship 2017/18
-
@cassano90 dün bitti Mücahit
-
@gs_metecan hay şansıma ya valla normalde sürekli girip takip ediyorum ama birkaç gündür bakamıyordum forumlara
-
Turnuvaya katilan ekiplerimize basarilar diliyorum
-
@saniyeyılmaz turnuva ikinci planda kardeşim sana birşey olmasın
-
Katılan ekiplerimize SEVDAMIZ FUTBOL ekibi olarak başarılar diliyoruz..:flag_tr:
-
Sonunda herkesin beklediği şey! O anın en heyecanlı turnuvasına başlayalım! Bu harika kupa için 108 ekip savaşıyor!
Öncelikle, turnuvanın daha iyi çalışması için ana kuralları ve bazı ek kuralları hatırlayalım.
I.I - EKSTRA KURALLAR
-
Birinci ekipten (Grup) sonra, bir ekip için oynayan bir menajer, başka bir ekip için oynayamaz. Ceza: - Düzensiz menajer başına 500 puan;
-
Bu süre içinde isimlerini değiştiren ekipler derhal organizasyona bilgi vermelidir;
-
Yarışmayı terk eden ekipler, tüm menajerleri gibi 2 etap için oynamaktan men edilecektir; Bu grup sıralamasını içermez;
-
Hükmen galip gelen ekipler. kazanan ekip lehine 0-250 arasında bir değere sahip olacak. Bu tedbir, bazı terk edilmişlik karşısında gruplar arasındaki dengesinin korunmasını amaçlıyor;
-
Herhangi bir OSM kuralını ihlal eden her ekip turnuvadan çıkarılır ve ekip değiştirseler bile üyelerinin yanı sıra 2 versiyonda oynamaları engellenecektir;
EŞLEŞMELER VE GRUPLAR
Kura çekimi videosu: Video
Evde oynayan ekipler ligi kuracaktır. Tüm kadrolar 23:59 Pazara kadar gönderilmelidir. (Server) 25 Eylül'de kaptanı bildirmelidir.
Liglerin oluşturulması ve takımların berabere kalması ile ilgili bilgiler 26 Eylül'de yayınlanacaktır. Dikkat!
Şüpheleriniz için @adilmo-rocha veya @mrtgll33
-
-
Turnuvada yer alacak tüm ekiplerimize başarılar dilerim. Geniş kapsamlı ve neredeyse resmi bir nitelik taşıyan organizasyon için de Murat'ı tebrik ediyorum. Büyük bi emek gerçekten. Bana kalırsa resmi olmalı zira tüm büyük ekipler katılıyor ve Dünya Şampiyonası'ndan sonra en çok umursanan turnuva bu.
-
@kaiser-brian-clough seni forumda görünce bizde mutlu olduk abi
-
@kaiser-brian-clough Teşekkürler abi elimizden geldiğince turnuvasız bırakmamaya çalışıyoruz.
@Sultangazililer1 Bence gruplar çok fena, bize Lusos gelmiş severim
-
Tüm türk ekiplerine başarılar dilerim
-
Grupo T - Round 1
The Best of Turkey Futboleros Galácticos
Home Team
G1 @ALİ-KOÇ-61
G3 @Hestera
G5 @numanvural
G7 @sistematikci
G9 @F-S-M-0-13 (C) - (PM) -
Group W - R1
Turkish National Team vs Hinchas del Futbol
Home Team
G1- @dumanyakizmist (PM)
G3- @sultangazililer1 (C)
G5- @YusuF-ÇİRCİ
G7- @bollardsau
G9- @KENA_54 -
Tüm ekiplerimize başarılar dilerim
-
@mrtgll33 Belli bir fikstür var mı? İkinci ve üçüncü maçların oynanma tarihleri ve hangi ekiple oynanacağına dair. Bazen stratejiyi fikstüre göre kadro çıkararak yaparız o yüzden soruyorum.
-
@kaiser-brian-clough Google Drive tablosu hazır, yarın paylaşacağım abi.
Bütün savaşlar fikstür tarihler oynanacak lig herşey hazır.