World Crew Championship 2016
-
@YMOKSUZ Ne alaka kardeşim, birey sayılıp sayılmamak oyuncu satışınıa bağlı ? Şuan WNT 2016 da milli takım olarak son 16 ülke arasında en iyi 2.kadro biz TÜRKLERDE, şimdi sen burada oyuncu satamadın diye oyunda birey sayılmıyor mu olduk ? Bu GB buraya coins koyduysa bunu alarak veya bu coinsleri göze alarak savaşa gireceksin. Yaklaşımınızı hiç beğenmedim, yanlış yorumluyorsunuz.
-
İyide Kardeşim sen kimsin sen niye yazmak zorunda hissettin kendini ben bu yazdıklarımın muhatabı sen değilsin ki ben bunları bu forumda yetkili olan arkadaşlara sıkıntılarımı dile getirdim. Dile getirmemin sebebi belki bana yardımcı olabilirler mi diye Allah Allah
-
@YMOKSUZ Sen burada sorununu dile getirirken, arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı yazarsan bende yazarım, sayın yetkililer diye başlarsan bizde bekleriz yetkililiri, önce yazdıklarını bilmen dileğiyle. Onun dışında yetkili kişilerde gelse eminim sonuç aynı olacaktır. Neyse yardımdan anladığını düşünmüyorum, oyuncu satmak da bir stratejdir bu oyunda, bunun yanında şans faktörü de tabiki etkilidir. Bunuda not al bence.
-
Niye murat kardeşim ben geri zekalımıyımki anlamam diyorsun. Benim anlattıklarımın strateji eksikliği ile bi alakası olmadığını inanıyorum. Ha unutmadan burası sohbet yeri olmadığına inanıyorum eğer ben buraya yazdıysam bana yetkililerin cevap vereceğini umduğumdan yazmışımdır.
-
arkadaşlar sakin bu oyuna dün başlamadınız ve ekiplerin birer parçası olarak konuşuyorsak en azından birbirimizi üç aşağı beş yukarı tanıyoruzdur bu denli sürtüşmeler aramızda kutuplaşmalara neden olur kaldıki biz ekipler olarak ülkemizin birer temsilcisiyiz yeri gelecek birbirimizden yardım dahi alacağız oyunda yeni veya eski ekip üyesi yada değil bu kişilere örnek oluyor her muhabbetimiz bu yüzden birbirimize kırıcı incitici söylemlerle yaklaşmayalım soru sorulmuş yeri burası olmamasına rağmen murat arkadaşımız cevap vermiş verdiği cevap yeterli değil ise yeni bir başlık açıp yöneticelere sorulabilir lütfen sizlerden ricam yeni forumlarımızda dosthane sohbetler edilsin bilgi paylaşımları olsun lütfen!!!
-
bu arada konuyla alakalı olarak transfer smilasyonu tamamen şansa dayalı bir faktördür lakin sürekli listeyi güncel tutmak listeye daha genç oyuncuları koymak smilasyonları takip etmekte bu satışlara etkisi olacaktır ve ben ihtimal dahi vermiyorum sistemin taraf tutmasına bu menajer x ülkeden bu menajer y ülkeden diye ayırt edeceğine inanmıyorumda dediğim gibi tamamen şans faktörü
-
Arkadaşlar bildiğimiz üzere ekip savaşlarında ekip içi maçlarında mevki dışı oyuncu oynatmak cezayı gerektiriyor. Peki eğer ki yedeğe mevkisinde oyuncusu olduğu halde mevki dışı oyuncu koyarsa ve bu mevki dışı oyuncu yedekten mevki dışı olarak oyuna girerse bunun yaptırımı varmı?
-
@Bayram-Karakuş hayır ilk 11 önemlidir
-
@mrtgll33 peki ama adam yedek kalecisini orta sahada ilk yedeğe koymuş, ki orta saha oyuncusu varken. Orta sahada oyuncu değişikliği olsa kaleci girecek oyuna yada kaleci sakatlansa yedekteki kaleci orta saha yedeği olduğpundan başka bir oyuncu girecek, bu yaptırımı gerektirmezmi?
-
ilk 11 e bakılarak baz alınıyor mevki hataları abi yedeklerde böyle bir durum mümkün değil
-
yaptırım gerekirmi tartışılır mesela 5 orta sahalı bir dizilişin var ve 6 orta saha oyuncun 1 i yedekte iki tane orta sahan sakatlanırsa ne olacak gelde açıkla
-
@osmancandar said in World Crew Championship 2016:
yaptırım gerekirmi tartışılır mesela 5 orta sahalı bir dizilişin var ve 6 orta saha oyuncun 1 i yedekte iki tane orta sahan sakatlanırsa ne olacak gelde açıkla
ok buna bir şey diyemem bu mantıklı. lakin benim dediğimde rakip kurnazlığa gidiyor. Ki bu şuanki savaşta başımıza geliyor. Rakibi casusladığımızdan bu durumu biliyoruz
-
@Bayram-Karakuş maalesef Battlepedia bunu söylüyor. Sizde rakibe onların taktik ile gidin
-
Rakibimiz çok dişli. Kadro geliştirmede baş etmeye çalışıyoruz, tabi savaşta da
-
@Bayram-Karakuş Çok fark yok abi kapatılır, başarılar diliyorum.
-
@Bayram-Karakuş Biraz daha gayret ederseniz başarabilirsiniz. Rakip dişli hepinize bol şans dilerim.. :slight_smile: :flag_tr: