[Türkiye Milli Takımı] WNT 2017/2018
-
@sultangazililer1 değiştirdik Şifreli yayın
-
son durum nedir? Güncellenmemiş
-
-
İlk savaşların bitimiyle beraber 2 Ekim'de başlayacak Kuveyt savaşına doğru yol alıyoruz. Umarım 2'de 2 yaparak grubun final müsabakasında Romanya'yı saf dışı bırakırız. Küçümsenmeyecek ve Filistin'e göre çok daha iyi bir rakip Kuveyt. Mücadele edecek arkadaşlara güvenim sonsuz yine...
Filistin savaşında kaptanımıza @yaylaronie (Murat abi) ve diğer bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. @Ghost4512 (Aygün), @ALİ-KOÇ-61(Ali), @ciMenmst (Mesut) @FCTrabZonLu (Ozan) :flag_tr:
Çok güzel kadro yapan Aygün'ü ayrıca tebrik ediyorum
Yeni bir savaş ve yine bir kadro telaşı Çok iyi menajerlerimiz var, bu görülen bir gerçek. A kişisini seçerken B yi neden seçemiyorum diye üzüldüğüm durumlar oluyor.
Mümkün olduğunca kadroda değişikliklere gidiyoruz.
İkinci savaşımız 02.10.2017'de Kuveyt ile olacak.
Savaş kadromuz:
- FCTrabZonLu Trabzonspor
- KENA_54 Turkish National Team
- Ghost4512 Karadeniz Imparatorluğu
- karakanim (C) AKINCILAR
- adjei45 Karadeniz Imparatorluğu
Savaş kaptanı "karakanim" olacaktır. Hedef dağılımlarını daha sonrada belirteceğim.
Menajer arkdaşlarıma teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum
-
Basarilar Turk qardaslarmiza .... ama bu turnuvanin nasil oynandini ben tam anlamadim )
-
Filistin'e göre daha zor takım . Romania ülkesini baya zorladılar . Bizimkiler rahat bir galibiyet alır Başarılar
-
@bayram-karakuş Kalite farkı zaten ortada savaşta, kolayca üstesinden geliriz inşallah.
-
@mrtgll33 Ekip savaşlarında en büyük strateji hatalarından birisi de ekip arkadaşı dibe demir atmışsa onun yukarı çıkmasına yardım etmemek. Ki burda da aynı durum mevcut hedef 9 umuzu dipte yapayalnız bırakmışsınız. Çünkü yardım edilse ve rakipten bir takım dibe atılmaya çalışılsa iş daha da kolaylaşır