🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
Pary 1/16 finału Pucharu Króla:
Cartagena – Sevilla
Elche – Atlético Madryt
Real Murcia – FC Barcelona
Fuenlabrada – Real Madryt
Formentera – Athletic
Lleida – Real Sociedad
Ponferradina – Villarreal
Real Saragossa – Valencia
Numancia - Málaga
Real Valladolid – Leganés
Cádiz – Real Betis
Tenerife – Espanyol
Getafe – Deportivo Alavés
Deportivo La Coruña – Las Palmas
Girona – Levante
Eibar – Celta Vigo -
-
-
Asensio 2023 !!!
-
Gooleada w San Sebastian
-
Cyrk w Barcelonie - ciag dalszy !!!
-
Oto wyniki 7 serii spotkań La Liga
Tabela i skróty--> :goal:
-
-
Sklad Hiszpanii i Katalonii jesli dojdzie do rozlamu ..
-
Bale ponownie z kontuzja lydki niewiarygodne
http://www.ligahiszpanska.com/aktualnosci/13752/bale-ponownie-z-kontuzja-lydki.html
-
Pique: Mogę odejść z kadry
https://www.primeradivision.pl/355794-pique-moge-odejsc-z-kadry.html
mam nadzieje ze wyleci z Kadry jak najszybciej buntownik !!!
-
Brutalny faul na Graczu Realu - VinÃcius
-
@pimus1910 Chyba cos Ci sie pomylilo .. Jego zachowanie powinno byc potepiane i karane. Notorycznie wplontuje polityke w pilke przez co cala reprezentacja cierpi . Jego gra ma wiele do zyczenia przez co nadrabia w mediach i portalach spolecznosciowych . I niech nie robi z siebie ofiary , nie poplakuje przed kamera tylko zatka swoj parszywy pysk i wiecej nie dolewa oliwy . Jesli nie uznaje Hiszpanii, Jesli czuje sie tylko Katalonczykiem co nagminnie potwierdza na kazdym kroku , to niech zdejmie Koszulke Hiszpanii i wiecej jej nawet nie dotyka . Nikt mu nie zapomni jego wkladu w sukcesy Reprezentacji w ostatnich latach .
-
@maloba
Nie wiesz co mówisz chłopcze. Jak Ty byś się czuł kiedy Twoi rodacy walczą o niepodległość,są pałowani na ulicach tylko za to,że chcą wziąć udział w głosowaniu,a Ty musisz wyjść na murawę? Władze ligi robią wszystko,żeby zniwelować 7 punktową stratę do Barcelony. Poczytaj trochę o historii Katalonii i o czasach rządów generała Franco. Widzę,że promujesz typ piłkarza tępego co ma wyjść na boisko i zasuwać nie patrzeć ani myśleć. Piętnujesz go za to,że mówi co myśli,a co do jego gry-cóż-powiem tak: podstawowy obrońca reprezentacji i Barcelony,jeden z najlepszych stoperów na świecie,myślę,że jest w pierwszej 10,a nawet w 5 najlepszych. Hiszpania powinna mu być wdzięczna za to czego dokonała razem z jego udziałem i innych Katalończyków. Sam wiesz jakby wyglądała ich repra złożona z samych Hiszpanów -
@cezarro
Zgadzam się jak najbardziej. Jednak Katalonia chce koniecznie się odłączyć od Hiszpanii. A Hiszpania nie chce stracić jednego z najbogatszych i najbardziej rozwiniętych gospodarczo regionu. Patrząc na skład Katalonii to byłaby konkretna ekipa,a już jakby się odbył mecz z Hiszpanami to byłoby to epickie spotkanie -
@pimus1910 Ja nie mowie ze to jest dobre co tam sie dzieje , znam Historie Hiszpanii nie martw sie o moja wiedze . Niech sie odlaczaja wyjda na tym kiepsko ale to ich sprawa . To nie miejsce na polityke . Prawda jest taka ze jest osoba publiczna pilkarzem nie powinien tak ordynarnie wyrazac swojej opini w tej kwestii . Dlaczego Iniesta Fabregas i reszta graczy sie nie udzielaja ? !