World Crew Championship 2017/18
-
@sadettin-tekelioğlu61
Finale gerek kalmadan savaş sonucu belli olur , Manhay ın taktikleri sayesinde bir aksilik çıkmazsa savaş bizim hayırlısı iyi oyunlar herkese :flag_tr: -
Ben teşekkür ederim harikulade bir takım oyunu oldu
-
@tankkaplani @manhay ekip olarak bu akşam rakibin işini bitirdik sayılır sadece ligin bitmesini bekliyoruz.
-
@tankkaplani @YnsKya08 ben teşekkür ederim bu bir takım oyunuydu ve en güzel şekilde bunu uyguladık
-
Rakibi analiz , istatistik tablolarimiz , ekip bütünlüğü ve yardimlasmasi sayesinde hüsrana uğrattık bize her yer Trabzon ....
-
Tebrikler beyler
@manhay
@tankkaplani
@YnsKya08 -
@gs_metecan Teşekkür ederim desteğin için.
-
@gs_metecan inşallah kazanmış olsak da sonuna kadar mücadele etmeye devam
-
666 puan fark atmisiz one la hemde dünya 2. sine ayıptır arkadaşlar ne yapıyorsunuz
-
@gs_metecan said in World Crew Championship 2017/18:
Tebrikler beyler
@manhay
@tankkaplani
@YnsKya08Tesekkurler kardeşim eyvallah
-
20-22
-
@sultangazililer1 Ligdeki son hafta fikstür görüntüsünü atabilirmisin
-
@sultangazililer1 Gruplarda ilk 2 ve en iyi 10 üçüncü çıkıyor. ilk savaştan havlu atmaya gerek yok (mağlup olursanız) Ayrıca son hafta Tuğrul lider olabilir onların hedef 9 da 9 veya 10 olabilirse neden dönmesin savaş.
-
@bayram-karakuş
@mrtgll33 Rakibimiz gercekten son 1 hafta cok iyiydi tebrik etcem tek tek savas sonu -
@mrtgll33 Dönme ihtimali yok maalesef. Her halükarda kaybediyoruz. Dediğin gibi ilk 2 haricinde 10 tane de üçüncü çıkacak gruptan. Karalar bağlayacak bir durumumuz zaten yok. Son zamanlarda savaşan arkadaşlarımızın reel hayattaki yoğun temposu nedeniyle 4-5 maç kala farkla önde götürdüğümüz bir savaşı maalesef biraz da rakibi hafife alarak kaybettik. Savaşan arkadaşlarımız gerçekten yoğun bi efor harcadılar. Bir kaç gün oyuna bakamadıkları zamanlar oldu yapacak birşey yok. Kalan iki mücadeleyi kazanıp grubu lider bitirmek için uğraşacağız. Rusların ispanyolları yeneceğini düşünüyorum. İş biraz averaja kalacak. En nihayetinde ilk 2 de olacağız inşallah.
Galatasaray'ın 2000 sezonunda kaybettiği 5-0 lık Chelsea maçına benzetiyorum durumu. O maç sonrasında o sezonda olanları biliyorsunuz.