Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir Kolonia polska we Włoszech
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@sochaczew86 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@mihau1878 Dawaj ziomuś,bo spać musze iść.W szwecji siedze i ostro tu zapierdzielam od rana do zmierzchu na mą cudowną córe,i zregenerować się muszę do rana
Co Ty Grzesiu robisz w tym islamskim kraju ? Uważaj tam żeby ciapaci cię nie dojechali jak jakiejś kozy ,chociaż jesteś napakowany to jak Cię dorwie kilku ciapatych byczków to nawet Pudzian ani Popek by nie dali rady :muscle_tone4:
Schodzą nam z drogia z ziomkiem jestem i jak idziemy po ulicach to ludzie tak fajnie się rozchodzą na boki,a ciapate to nawet nie patrzą w naszą strone
-
@Bolesław-Chrobry przez przypadek usunął zaproszenie do grupy !!! Nie wiem w jakiej grupie gra ,jednak moderator może wyśle jeszcze raz zapro koledze ???
-
Nie było mnie tydzień a tu takie rzeczy się dzieją Gratulacje dla wszystkich,którzy awansowali do kolejnej rundy. Ja dałem ciałka totalnie i mimo kilku małych zrywów nie udało się pięknie finiszować mam tylko nadzieję,że w listopadzie nie ma żadnego turnieju bo na pewno się nie zgłoszę w sierpniu MPP - urodził mi się syn,w październiku IMP - mojej siostrze urodził się syn, w listopadzie moja druga siostra rodzi córkę jeszcze raz gratulacje dla wszystkich i powodzenia w kolejnej rundzie
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Bolesław-Chrobry przez przypadek usunął zaproszenie do grupy !!! Nie wiem w jakiej grupie gra ,jednak moderator może wyśle jeszcze raz zapro koledze ???
Już wiem .Grupa @Stefan-Joptwojmać
-
@pimus1910 już mam odpowiedź na tak długo oczekiwany twój powrót na forum ... pijesz ze szczęścia i nadal będziesz pić
-
@huzar-shakir
Hah nie jest to główny powód,ale wiem,że i tak wiesz swoje -
@pimus1910 można łączyć przyjemne z pożytecznym.zresztą my Polacy to taki naród że od czasu do czasu coś chlapniemy
-
@huzar-shakir
Żeby to jeszcze było od czasu do czasu -
@pimus1910 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir
Żeby to jeszcze było od czasu do czasuWiedziałem że zrozumiesz moją wypowiedź
-
@huzar-shakir
Była zbyt czytelna -
Zaproszenie wysłałem ponownie, trzeba odezwa się do mnie, bo ja nie czytam ludziom w myślach, a wczoraj miałem urwanie głowy, więc i czasu mało.
-
@stefan-joptwojmać czy to moja wina że niektórzy się boją pisać do Ciebie ??? Grunt że sprawa załatwiona
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać czy to moja wina że niektórzy się boją pisać do Ciebie ??? Grunt że sprawa załatwiona
Jak się jest miękką fają to całe życie ma się wiatr w oczy, chciałem tylko dać do zrozumienia, że Stefan nie maszyna, też czasami warto się odezwać. Jak dostanę wiadomość to odczytam na telefonie i sprawę załatwię szybciej.
-
hej, na której stronie jest podsumowanie pierwszej rundy i podział grup pólfinałów? Chciałbym zobaczyć jak komu poszło a przekopywać się tutaj nie jest łatwo.
-
@Michal_ACM 1670-1675 post
-
Na stronie 83:)
-
Sporo nowych twarzy w półfinałach, sporo wyjadaczy odpadło. A niektórzy po przerwie znowu wracają do dobrej gry - gratki @Sochaczew86 Do tego aferki, dyskwalifikacje. Dzieje się Powodzenia w półfinałach dla wszystkich
-
@michal_acm A Ciebie czego nie ma ???