UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
-
@Harun-S. @Sosyokrat İki defa atmanız iyi oldu mac saatini tam ögrenmiş oldum ülkemizi avrupada temsil eden tüm türk takımlarına yürekten başarılar geçen sene sizin takıma oynanan oyuncular bu sene beşiktaş'a gerçekten insan inanmak istemiyor lakin 1 senenin emeğini o hakemler 2 düdükle bitiriyor İnşaallah bu sefer istedigimiz gibi olur :flag_tr:
-
-
Başta Fenerbahçe olmak üzere tüm temsilcilerimize başarılar. Vurduğumuz gol, yediğimiz ofsayt olsun.
-
Fenerbahçemizin, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'ndaki muhtemel rakipleri şu şekilde:
Ludogorets Razgrad, Borussia Mönchengladbach, FC Rostov, Legia Varşova, Olympiacos, Anderlecht, AZ Alkmaar, Astra Giurgiu, Athletic Bilbao, Celta Vigo, Gent, FC Krasnodar, PAOK Thessaloniki FC, Hapoel Beer Sheva ve Villareal.
-
@Harun-S. said in 2016/17 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi:
Hapoel Beer Sheva
ispanyol takımları hariç fener üstün olur diğer takımlarda
-
Re: 2016/17 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
villereal roma maçı güzel geçer krasnodar 2 senedir gözüme çok değişik geliyor iyiler mi kötüler mi kestiremiyorum osmanlının rakibi olympiakos maçları ise herhalde altında altı biter maçlar 0-0 1-0 falan biter beşiktaşın rakibinin 2 maçını izledim entresan bi takım evinde özellikle harbideb uçuyorlar
sevillanın olmaması turnuvaya güzel bir heyecan katacak gibi
-
@Legend-Of-Galatasaray Türk temsilcileri adına güzel kura çekildiği kanaatindeyim. Gönlüm isterdi ki belçika takımlarını çekmek fakat nasip kısmet hayırlısı neyse o olsun. :slight_smile:
-
@Sosyokrat bence 3 te 2 gibi duruyor daha iyi olabilirdi isim olarak iyi gözükse bile futbolu takip edenlerin istemeyeceği 2 takım geldi bence
-
@F.S.M.0.13 Daha çıkacaktır abi inanıyorum.