ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@f-s-m-0-13 arda abi:man_biking_tone1:
-
Pres tempo nasıl ayarlıyorsunuz ? Mantık yürüteniyorum. En az an fazla hangi sınırlarda değiştiriyorsunuz
-
@gökhangalata Taktik bölümününe yazarsan daha kolay cevap alabilirsin ama yinede söyleyeyim rakibe kendi kadrona maça hakeme defansif oynaman gereken maçlarda düşük örn. detayları kendin deneyerek öğrenirsin sabit birşey değil.
-
@cnytakn hocam en yüksek ve en alçak aralığınız nedir ? Rakipten 10 kat güçlüyüz 100,100,100 mü yaparsınız ? Veya rakipten 10 kat güçsüzüz 0,0,0 mı olur ? Juve ye karşı 91.90,89 yaptım 5-0 yenildim. Maç bitince 35,35,35 dostluk attım 4-0 kazanmışım.
-
@jacksontefo rakipten çok güçlüyken kaç yapıyorsunuz atak stil tempo ?
-
@gökhangalata burdan devam etmelisin. OSM Taktikleri
-
Buralar sessizlesti. Sinav dönemimi var
-
@saniyeyılmaz said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Buralar sessizlesti. Sinav dönemimi var
Ekipler arası yada bireysel bi organizasyon yok ondan böyle herhalde...Bazı ülkelerde takip ettiğim kadarıyla çifter çifter yapılıyor bu organizasyonlar...
-
@bysel34 Yazmışsın
-
@bysel34 Tabiki sorabilirsin
-
Hayırlı günler
-
Iyi akşamlar. ^^
-
Oyunu bıraktıktan sonra oyundaki değişim beni gerçekten çok şaşırttı.Yıllarımı verdiğim gerek Moderatör gerekse Staff olarak zaman harcadığım,ekipler,ekip savaşları hepsi bir anda gözümün önüne geldi,duygulandım gerçekten..
Ne günlerdi ne çabuk geçti. Ama halen tanıdık kullanıcı isimli arkadaşlar görünüyor. Bu kadar büyük değişimler olmasaydı devam etmek isterdim ama yeni yapılanmaya ayak uydurmam oldukça zor.. -
@mertc44 4-4-2 a pas iyi bir taktik değil ya çoğu dizilişle yenersin
-
@mertc44 en iyisi 4-3-3 a dır yine kanat veya pas