ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@mrtgll33 Pili bitmiyor valla  @F-S-M-0-13 @F-S-M-0-13@Sultangazililer1 bitmez bitmez onda  
- 
@Sultangazililer1 bitmez bitmez onda  @mrtgll33 ayın 22 sinden sonra beni bulana ödül vereceğiz  
- 
@mrtgll33 ayın 22 sinden sonra beni bulana ödül vereceğiz  @F.S.M.0.13 O yerin dolmaz senin murat işiniz zor  
- 
@mrtgll33 ayın 22 sinden sonra beni bulana ödül vereceğiz  @F.S.M.0.13 iş başı mı abi  olsun geceleri burda olsun olsun geceleri burda olsun yoksa 22 de yıllık izine mi yoksa 22 de yıllık izine mi 
- 
@F.S.M.0.13 O yerin dolmaz senin murat işiniz zor  @Sultangazililer1 senin gölgen yeter benim arkamda  
- 
@F.S.M.0.13 iş başı mı abi  olsun geceleri burda olsun olsun geceleri burda olsun yoksa 22 de yıllık izine mi yoksa 22 de yıllık izine mi @mrtgll33 iş başı murat zaten yıllık izindeyim  
- 
@Sultangazililer1 senin gölgen yeter benim arkamda  @F.S.M.0.13 Usta sen yoksan bende yokum :dancer_tone1: 
- 
@Sultangazililer1 senin gölgen yeter benim arkamda  @F.S.M.0.13 lafları kes  
- 
@F.S.M.0.13 Usta sen yoksan bende yokum :dancer_tone1: @Sultangazililer1 yalanda olsa göğsümüzü kabartıyor murat ne yapalım  
- 
@Sultangazililer1 yalanda olsa göğsümüzü kabartıyor murat ne yapalım  @F.S.M.0.13 Tesüp ederim yahu  
- 
@Sultangazililer1 yalanda olsa göğsümüzü kabartıyor murat ne yapalım  @F.S.M.0.13 abi iş başı olsun sen hep burda olursun  daha turnuvamız var daha turnuvamız var 
- 
@F.S.M.0.13 Tesüp ederim yahu  @Sultangazililer1 hiç birşey edemezsin ferhat  
- 
@Sultangazililer1 hiç birşey edemezsin ferhat  @F.S.M.0.13 duydun mu ferhat  @Sultangazililer1 @Sultangazililer1
- 
@F.S.M.0.13 duydun mu ferhat  @Sultangazililer1 @Sultangazililer1@mrtgll33 Usta neden böyle diyorsun  
- 
@mrtgll33 Usta neden böyle diyorsun  @Sultangazililer1 ahaha  
- 
@mrtgll33 Usta neden böyle diyorsun  @Sultangazililer1 ferhat Alman grubuna gir Classic game oynuyoruz Arda abi ile  
- 
@mrtgll33 Usta neden böyle diyorsun  @Sultangazililer1 ferhat diyorsa doğrudur murat  
- 
@Sultangazililer1 ferhat diyorsa doğrudur murat  @F.S.M.0.13 Yatcam ben cano  @mrtgll33 @mrtgll33
- 
@F.S.M.0.13 Yatcam ben cano  @mrtgll33 @mrtgll33@Sultangazililer1 bu saatte öylemi ? 
- 
@F.S.M.0.13 Yatcam ben cano  @mrtgll33 @mrtgll33@Sultangazililer1 başka zamana