ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@hypograt said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
iyi aksamlar beyler
İyi akşamlar kardeşim
@mehmed-i-efsane said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Vaybe.3 sene önce dünyanın en iyi ülkesiydik. Karakanimler Kemal'ler geçti bu oyundan. Bu oyunu yaklaşık 5 yıl önce tanımıştım. Şimdi 5 yıl önceki zevkini vermiyor artık. Bilet muhabbeti vardı belki ama coinsler geldi biletli günleri arar olduk. Serverlar vardı,bütün büyük Türk menajerleri ile sohbet ederdim. Herkes online olurdu.
Bu oyunda acısıyla tatlısıyla o kadar çok anımız var ki , çok şey yaşadık , çok insan tanıdık , dost bilip de arkamızdan bıçaklayanlar arkamızdan iş çevirenler de oldu , gerçek dostlarımız da oldu . Bu oyundaki en büyük kazancım Lütfi Mert gibi adam gibi adamı tanımış olmamdır , beraber güldük beraber ağladık bir sürü anımızı paylaştık birlikte çok güzel vakitler geçirdik hala da görüşüyorum kardeşimle . Buradan Lütfi kardeşime selamlar olsun .
-
@mehmed-i-efsane o saydığın isimler hala var @karakanim
-
Hayırlı Cumalar
-
Hayırlı cumalar dostlar
-
@rvp1228 bir de o zamanlar çocuktum daha olgun olsaydım belki daha çok zevk alırdım oyundan
-
@mehmed-i-efsane her saat online ama savaştayız şuan ondandır
-
Herkese iyi günler. Sinav yogulugundan dolayi forumlara fazla giremedim nasilsiniz?
-
Hayırlı akşamlar dostlar
-
@saniyeyılmaz said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Herkese iyi günler. Sinav yogulugundan dolayi forumlara fazla giremedim nasilsiniz?
Nasıl geçti bakalım ?
-
cümleten hayırlı günler
-
Cümleten selamun aleykum. Uzun bi aradan sonra tekrar geri geldim oyuna geri başlasam mı başlamasam mı kararsızım memnun musunuz arkadaşlar oyundan şu an itibariyle eski ofm den pek bi eser kalmadı ama bilmiyorum fikrinizi öğrenmek istiyorum...
-
@aproximente eski sürüme göre daha profesyonel durumda oyun
tabiki alışmak zor olacaktır, sabırlı olursanız bence keyif alacağınızı umuyorum -
@f-s-m-0-13 ne gibi profesyonellik örneğin taktiklerde vesaire mi yoksa oyunun genel olarak cogu kısmında mı ?
-
@aproximente genel olarak eskiye nazaran daha iyi durumda
sadece eskiden kırmızı yeşil bilet uygulaması vardı
şimdi ise coinse dayalı bir sistem var bu biraz daha bizler için maddi olarak sorun yaratsada yinede bir şekilde keyif almaya çalışıyoruz -
@sosyokrat Bitmediki