Ekipler Güncellemesi
-
şunu soylemem gerekirse güncellemenin tümünü incelemedim. İlk tespitim x menajerin istediği bir ekibe kendisinin katılmak istediğinde katılabilecek olması, ki bu bence çok yanlış bir durum. Ekip yöneticisinin izni olmadan herhangibir ekibe katılım olması bence çok ama çok yanlış bir durum, bu durumun niçin böyle yapıldığı hakkında açıklamanız varmı?
-
@bayram-karakuş Sag üstte ayarlar'a bastıktan sonra profil ekraninda Ekibini yeni üye alimini isteğine göre ayarlayabilirsin
Seçenekler:
- Açik (herkes katılabilir)
- Istek üzere (ekip yöneticisinin kabul etmesi lazım)
- Kapali (kimse katılamaz)
-
- Ekip sıralaması
- Ekip seviye atlama şartları
- Ekip savaşları
Bu konularda yeni güncellemenin eskisinden ne farkı var izah edebilirmisiniz lütfen
-
@galipcaliskan1907 Acikcasi yüksek bi seviyede başlangıç bekliyorduk..Ama hiçbir + yönü yok şu var diyebileceğimiz..Olsaydıda memnuniyetimizi belirtseydik
-
Ilk iki sorun hakkında su an bilgim yok, yarin sana döneceğim.
Ekip Savaslari iOS ve Android güncellemeleriyle beraber eklenecek, tam olarak neler değiştiğini su an maalesef diyemem ;(
-
İlerleyen süreçte;
Ekipten çıkmak için
Ekibe girmek için
Ekip kurmak içinCoins talep edilecekmi?
-
@gs_metecan Su an yayinladigimiz 'güncelleme' zaten önceden bahsettigimiz o büyük Ekipler güncellemesi degil. Ilk etaptaki amacımız eski Ekipler'in altyapisini, fonksiyon kaybetmeden (!), geliştirmekti.
-
@bayram-karakuş Hayir, sadece Ekip kurmak için bir seferlik BossCoins lazım.
-
@galipcaliskan1907
Gördüğüm kadarıyla yeni güncellemede özel ekiplerde üyeler gözükmüyor, eskisinde gözüküyordu. Özel ekiplerden davet alan menajerler davet aldıkları ekibin üyelerini görmek görüp de ona göre ekibe katılıp katılmamak konusunda karar vermek isteyebilirler. Ayrıca ekiplerin dostluk savaşında yada turnuva savaşlarında rakip ekipler birbirlerinin üyelerini incelemek ona göre bi strateji belirlemek isteyebilirler, lakin özel ekiplerde üyeler gözükmediği için buna imkan yok.Özel ekiplerde (kapalı kimse katılamaz seçeneği kullanan ekiplerde) üyelerin gözükmesi gerekir diye düşünüyorum.
Ayrıca şunu belirtmek isterim ki Türk ekiplerinden sadece SEVDAMIZ FUTBOL ekip üyelerinin bu değerlendirmede aktif olduklarını görüyorum. Diğer Türk ekiplerinin üyeleri nerdeler? Neden bu değerlendirmeye katılmıyorlar?
-
Ekibi devretme yada yardimci değiştirme gibi seçenekler yok galiba
-
@GS_METECAN
Rütbeler bölümündeki simgelere tıklayarak seçimler yapabilirsiniz. -
@Bayram-Karakuş Aşırı spekülasyona gerek yok, katılıp katılmamak yorum olarak yani; bize kalmış birşey. Bizim için önemli olan genel güncelleme zaten. iOS - Android ve Web sürümün ortak olması ve bazı turnuvaların kuralların resmileşmesini tabiki bekliyoruz. Şuan görsel bir değişiklik olmuş ve menajer sıralalamaları ekipler sıralaması düzelmiş.
Herkesin emeğine sağlık yinede, devamını bekliyoruz. Şu an bir güncelleme olarak görmüyorum. Zaten erişimimiz imkanımız olan şeylerin sunumu var yine.
Ayrıca ekibimin zirvede olması da güzel olmuş
Oyunun en iyi ekibi olarak yorum yaptık Bayram abi oldu mu? Memnun değiliz bunu herkes biliyor zaten
Asıl güncelleme gelince konuşuruz yorumlarımızı yaparız
-
Dün Ekip sıralaması ile ilgili soruna döneceğim demistim.
Siralamayi hala geliştiriyoruz, ama kısacası şöyle özetleyebilirim: Ekip Savaşlarındaki günlük maçlarla beraber savaşın sonucu senin ekibini sıralamada yükseltip düşürebilir. Rakibinin gücü seninkinden yüksekse daha fazla puan alirsin, düsükse daha az vs. -
@galipcaliskan1907 said in Ekipler Güncellemesi:
Dün Ekip sıralaması ile ilgili soruna döneceğim demistim.
Siralamayi hala geliştiriyoruz, ama kısacası şöyle özetleyebilirim: Ekip Savaşlarındaki günlük maçlarla beraber savaşın sonucu senin ekibini sıralamada yükseltip düşürebilir. Rakibinin gücü seninkinden yüksekse daha fazla puan alirsin, düsükse daha az vs.Bizim bu güncellemede beklediğimiz özelliklerdi bunlar..6 aydır bu güncelleme bekleniyor ve ekipler konusunda ilk kez bi güncelleme oluyor..O yüzden beklenti yüksekti..Bi 6 ay yada 2-3 sene bu eklenecek özellikler beklenemez..Böyle bi özellikle güncellemeye girseydiniz hem memnun kalırdık, hem takdirle karsilardik.
-
@mrtgll33 yaptığım yorumla aşırı spekülasyon değil aksine oyunda yapılan ve yapılmak istenen ekiplerle ilgili iyileştirmelerin daha da sağlıklı olabilmesi için tecrübeli ekiplerin üyelerinin bu iyileştirmeye yorum ve yorumlarda bulunarak katkı sağlamaları yöneliktir
-
Sayın @mrtgll33 bu oyunun emekçileri, büyükleri olarak size, ekibinize, @F-S-M-0-13 abiye saygı duyuyorum kendisi de beni tanır fakat “oyunun en iyi ekibi” gibi kavramlar pek hoş olmuyor. Kağıt üzerinde elbette 1.siniz kimsenin bu duruma bir şikayeti yok. Fakat benim bir talebim var. Bu talebi sunarken de herhangi bir gerginlik yaratma amacım yok.
Talebim, Türk ekipleri arasında BOSS COINS harcamasının yapılmayacağı bir savaş turnuvası düzenlenmesi.(Crew Nostalgia Tour turnuvasında olduğu gibi) İsteğim, kendilerini göstermek isteyen ekiplere bir şans tanınması. Bu konunun tartışmaya açılmasını isterim.
-
@fabiocapello58 merhaba Tuğrul kardeşim saygı senden Sevgi benden teşekkür ederim.
Bu zamana kadar böyle konularda asla polemiğe girmedim girmem de ,
Böyle konular bizleri ayrıştırmaktan öteye gitmez çünkü,
Murat arkadaşımız, bahsettiğin turnuva konusunda zamanında girişimlerde bulunmuş , yanliz bir iki ekip dışında hiç bir ekipten maalesef beklenilen desteği alamamıştır
Bu ve bunun gibi bir çok konu neticesinde The Best Of Turkey ekibi olarak türkiye'de düzenlenecek organizasyonlara katılmama kararı almış bulunuyoruz
Herkese iyi oyunlar ve birlik beraberlik dileriz. -
@f-s-m-0-13 yok abi bende polemik için dile getirmedim, tek düşüncem Türk ekiplerinin etkileşim içinde olması birbirleriyle rekabet içinde olması, aşağıdaki ekiplerin kendini gösterme çabasına girmesi. Böylelikle dünya çapındaki organizasyonlarda da elimizdeki seçenek artmış olacaktır, fakat denediğinizi ve karşılık bulamadığınızı dile getiriyorsan diyecek bir şeyim yok bu da diğer ekiplerin ayıbı olmuştur ben o tarafını hatırlamadığım için kendi adıma konuştum.
Yinede bi deneme daha olmasını isterim, dikkate aldığınız için teşekkürler
-
@fabiocapello58 iyi niyetin için şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum kardeşim.
-
Ekibimize 2 günde 221 tane katılma isteği gelmesine sevinmelimiyiz? Ekiplere istek var mıydı bu kadar
@Fabiocapello58 Mesajlarınızı okudum, yanlış anlaşılmak istemem. Türk ekipleri ile rekabet içerisinde değiliz, hepsi abimiz kardeşimiz dostumuz. Ama birlik olup her turnuvada Türk ekiplerinin gücünü göstermeliyiz.