OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar
4-3-3 a Paslasmalı veya 4-3-3 a kanatları kullan için ayrıntılı taktik verirsiniz.
Takımlarım: Barça - Galatasaray - Southampton -
Bence 4-3-3a taktiği yerine 4-3-3 b kullanmalısın kardeşim 4-3-3 b kanat daha sağlam
-
@cnytakn liverpoola karşı oynayacağım. 4-3-3a paslasmalı alan savunmasi ve ofsayt yok oynuyor. Adamın kalitesi benden yüksek. Benim sadece forvetler iyi. Pulusic (98) dembele(99) draxler(93) 4-3-3 b kanatlar yapıp defansif oynasam alır mıyım. Deplesmandayım.
-
@pro-shadow özelden yazdım kardeşim
-
@cnytakn tesekkur ederim.
-
@doğukanuçanofficials said in OSM Taktikleri:
oyunun en kral taktiği 352 kimse bilmiyor 4 takımımda da bunu oynuyorum
3-5-2 taktiğini nasıl uyguluyorsun
-
Arkadaşlar bu oyunda nasıl bir oyun motoru var bilmiyorum ama kesinlikle ve kesinlikle taktiklerin çalıştığını düşünmüyorum. Kaç senedir bu oyunu oynuyorum. Asıl hesaplarımı kaybettim falan filan. Arkadaşlarımla lig kurarız oynarız. Hepside taktik üstünüyüm der. Taktik yapmanıza düşünmenşze gerek yok oyunda bazı şeyler açık ve net önde. Paslı oyun hepsini gömer. 79-70 arası çizgi ayarlarsınız kralı gelse ligde şampiyon olamaz. 4-3-3 B tüm dizilişlerden önde. Taktiğide verdim. Profilime girseniz dersiniz neden çok üstün değil hesanıma bazen 20 gun girmediğim oluyor o arada kpa kaybettiğim oldu evet. Bunu yapın kralı gelse ligden alamaz sizi. Bu taktikle her ligde şampiyon oldum.
-
Her takımda uyum sağlayabilecek sağlam 4-4-2 pas taktiği istiyorum nasıl yapmalıyım ?
-
@hüseyin-can-basaran Öyle bir taktik olsa sence çok saçma olmazmıydı ?
-
Adam adama vs Alan bunların farkı ne?
-
Arkadaşlar her maç 2 ya da 3 top direkten dönüyor. Son maçımda 3 tane döndü. Ne yapmalıyım ?
-
@pro-shadow kardeşim bence o oyuncularla alakalı birşey taktiksel olarak yapabileceğin bişey değil oyuncularının yetenekleri etkili olabilir
-
Oyuncular kötü de değil ki. Iyi bir kadrom var
-
@pro-shadow Futbolda da olabiliyor bu şans faktörü
-
Rakibim kanatları kullan taktiği ile adam adama ve ofsayt evet yapmis. Rakipten iyiyim. Ben de kanatları kullanıyorum. Rakip neden böyle yapmıs sizce arkadaslar
-
Merhabalar.6-3-1 kk ya karşı nasıl oynamaliyim
-
@pro-shadow onu rakipe sormak lazim yanlış yapmış sen ofsayt kapali tut alan savunması yap
-
@cnytakn eyvallah. Bir sey hada soracağım. 4 3 3 b k.k yapıyorum. Barcelona ile iki mactır zor zekat kazaniyorum 2-1 2-1 ikisi de bilgisayar. Ne yapmam lazım
-
4-3-3 b kanatların karşı taktiği 3-5-2 ve 4-2-3-1 dir.
3-5-2 de paslı oyun, 4-2-3-1 kaleyi görünce vur oynarsın.