İSTİFA EDEN MENAJERLER
-
konuya nasıl girsem bilemedim sevgili arkadaşlar uzun zamandır osm oynuyorum ama son zamanlarda gözüme bazı şeyler çarptı bazı menejerler büyük kulüpleri alıyorlar başarısız olunca hemen istifa ediyorlar ama daha ligin ortası olmamış
menejerler acemimi bilmiyorum ama daha herşey bitmemiş istifa etmeleri bana tuhaf geliyor arkadaşlar ben daha yeni başlamıştım o zaman birinci ligde ankaragücü vardı ankaragücünün hedefi 10 cuydu ben 18 ci bitirdim en azından çabaladım belki başaramadım ama olsun burdan sesleniyorum istifa etmek işin en kolayıdır biraz çabalayın rekabet her zaman iyidir bilgisyar karşısında şampiyon olmak en kolayıdırbana zaman ayırdıgınız için teşekkür ederim
-
@metehan_069 2 dakika çaldın hayatımizdan
Şaka bir yana dediğine katılıyorum aksi durum olmadıkça istifa edilmemeli o ligi doldurmak için ugrasanlarda var pc le oynamaktansa bir menajer her zaman iyidir.Lig i yarida birakip tekrar bi lige baslamaktansa o ligi bitirip, iyi veyahut kötü tecrübe edinmekte fayda vardır
-
@metehan_069 Ben katılmıyorum.
Her menajer kendinden sorumludur, isteyen istediği yolu seçebilir. Oyunda da gerçekteki gibi istifa seçeneği mevcut olması ve bunun uygulanması çok doğaldır. İlla istifa ediyor diye acemi veya tecrübeli sıfatını koymayada gerek yok, bunu herkes yapabilir. Sıralaması ilk 100'de olan menajerin de istifaları var sıralaması 200 bin olan menajerin de var
Sen rekabeti seviyorsun diye, herkes sevmeli mi?
İ
Öneri için teşekkürler.
-
olumlu bence, bu istifa konusuna bir çözüm getirilmeli kesinlikle, en azından biraz zorlaştırılmalı
-
@metehan_069
İstifa etmek her menajerin doğal hakkıdır. Buna engelleme getirmek yada zorlaştırmak doğru bir seçenek değil diye düşünüyorum. Ha buna karşı yani liginin daima dolu olmasını yada istifa eden menajerle karşılaşmak yada karşılaşma olanağını en aza indirmek için yapabileceğin şeyler var. Mesela oyunda aktif ve istifa oranı çok düşük yada hiç istifa etmemiş menajerleri tespit edip bunları arkadaş listene ekleyip bu portföyü de geniş tutup her lige başladığında bunlara davet gönderirsen hesabı musait olanlar ve o lige gelmek isteyenler mutlaka gelir. Bu şekilde hem ligin dolu olmuş olur hem ligdeki menajerlerin büyük çoğunluğu aktif olmuş olur hem de ligdeki istifa oranı düşük olmuş olur -
@cnytakn ilginiz için teşekkür ederim
-
@mrtgll33 ilginiz için teşekkür ederim
-
@mustafakaya19o5 ilginiz için teşekkür ederim
-
@bayram-karakuş ilginiz için teşekkür ederiim
-
Bu konu üzerine bende bir başlık açmıştim
Bana göre bunun tek çözümü istifa etmenin söz konusu olmayan liglerin olusturulabilmesidir.
Lige girecek menajerlere bir uyarı tarzı mesaj gider.örnek olarak bu ligde istifa etmek mümkün değildir diye,
Bu şekilde olursa ne lige girecek manajerler mağdur olur nede ligi açacak olan Menajer
Her iki tarafta bilinçli bir şekilde o ligde bulunur ve sonuna kadar mücadele eder
Herkese saygılar -
öncelikle teşekkür ederim ben sizin açtıgınız başlıgı görmedim ben sadece bir sitemde bulunmak istemiştim ama öneriniz güzel
-
@metehan_069 siteminiz konusunda sonuna kadar haklısınız
-
@f-s-m-0-13 @metehan_069 Fantazi liglerinin gelmesi umuduyla diyerekten başlığı kapatalım güzel öneri ve yorumlariniz için tesekkürler.İyi günler dilerim.