OSM Taktikleri
-
Rakibim 3,3,4b uzun top, adam markajı, ofsayt tuzağı:hayır la oynuyor. Kadrolarımız eşit nasıl bir taktik uygulamalıyım
-
Arkadaşlar rakibim 532 kk oynuyor Sevilla'yım kadrom ondan daha iyi nasıl oynamamı önerirsiniz ?
-
4-2-4 B
Kanatları Kullan
Alan Markajı
Ofsayt Tuzağı : Evet
Mücadele : Hakeme Göre
30-82-75Benim kullandığım 4-2-4B taktiği sizde dostluk maçlarında deneyin umarım başarılı olursunuz.
-
442B Kanatları Kullan - Alan savunması - Ofsayt evet
taktiğiyle oynayan, stadyum seviyesi 2 olan ve kadro değeri benden 70milyon civarı yüksek rakibe deplasmanda hangi taktikle çıkmalıyım. Mağlup olursam şampiyonluk gider, diğer durumlarda ben şampiyon olurum. Profilimde 3.hesap Dinamo Brest, bakabilirsiniz kadrolara -
@cnytakn Milan ile deplasman da maçım var hakem sarı rakip güçlü 4-3-3 A kk oynuyor alan savunması ofsayt yok. Mutlaka kazanmam gerekiyor. Ne önerebilirsiniz?
-
@erdmbkr-1907 said in OSM Taktikleri:
@cnytakn Milan ile deplasman da maçım var hakem sarı rakip güçlü 4-3-3 A kk oynuyor alan savunması ofsayt yok. Mutlaka kazanmam gerekiyor. Ne önerebilirsiniz?
Ben Atalantayım. Defans 88 orta saha 89 forvet sane 98 diğerleri 80 takım bu şekilde.
-
@erdmbkr-1907 takimin da kactane ortasaha forvet var gücü yüksek? ona göre 4231- 451 kgv deneyebilirsin kadron uygunsa tabi
-
@cnytakn usta maç geçti 4 4 2 B çıktım kamp attım olmadı 1-0 kaybettik. 2 adet 99 2 adet 80 forvetim var 103 96 3 tane 92 iki tane 87 orta saha var. Defans 6 tane hepsi 88 Ben bu takımı 433 e çevireceğim ligin başı daha toparlarız ama baskı ofans pas ve çizgi taktikleri ne olsun onlar hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
-
@erdmbkr-1907 kadron iyi gibi görünüyor ligin basina göre,433 a kanatları kullan alan savunması ofsayt yok, rakip e casus atip bana yazarsan daha iyi yardımcı olurum.
-
This post is deleted!
-
@cnytakn eyvallah usta
-
4-3-3A Paslı oyun oynayan birine hangi taktikle çıkılır. Maç kendi evimde, beraberlik yetiyor. Profilimden kadrolara bakabilirsiniz, Amiensim ben.
-
Merhaba hocalar ,
ben 4 3 3 a kanatları kullan oynuyorum hemen hemen her maçta ama 5 li defansa karsı 43 3 a kanatlari kullan iyi oluyormu tereddutdeyim
Deneyimi olan varsa hangi taktik oldugunu yazarbilrmi ?Kolay Gelsin
-
@sütlüpizza Takım iyiyse- 433 her taktiği gider
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@sütlüpizza Takım iyiyse- 433 her taktiği gider
Murat Usta
12. haftadayiz galatasarayı yonetiyorum Ronaldo falan var orta saha 87 ustu hepsi defans 95 ustu -
@sütlüpizza 433A oyna KK şeklinde ama çok aşırı pres yapma 60-70 arasında dur mesela
-
@sütlüpizza Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın