ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@cnytakn Hayırlı Geceler :slight_smile: 
- 
Hayırlı geceler 
- 
@cassano90 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: ya bu battlepedia daki 4x4 savaş tablosunun linkinde sıkıntı var mucahit.atabay@hotmail.com elinde olanlar bu maile savaş tablosunu atabilir misiniz acaba ? Buyrun linki kullanabilirsiniz 
- 
Hayırlı Sabahlar Cümleten :cloud_rain: 
- 
@manhay hayırlı akşamlar 
- 
Hayırlı akşamlar 
- 
Biraz ara vermek istedim , yoksa okul sıkıntı yaratacaktı kafam yerimde değildi  
- 
Sanirim burasi dogru yer  
- 
Sanirim burasi dogru yer  @sütlüpizza aynen nerelerdeydin bunca zaman bir kayboldun gittin 
- 
@sütlüpizza aynen nerelerdeydin bunca zaman bir kayboldun gittin @f-s-m-0-13 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @sütlüpizza aynen nerelerdeydin bunca zaman bir kayboldun gittin Soyle anlatayim yeni gelen teknik direktor kadro dısı bıraktı diyeyim  
 Simdi td ' e istifa ettirdik 
- 
@f-s-m-0-13 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @sütlüpizza aynen nerelerdeydin bunca zaman bir kayboldun gittin Soyle anlatayim yeni gelen teknik direktor kadro dısı bıraktı diyeyim  
 Simdi td ' e istifa ettirdik @sütlüpizza değişik bir örnek oldu ama  
- 
@sütlüpizza değişik bir örnek oldu ama  @f-s-m-0-13 en rahat boyle anlatabilrdim sen nasilsin abi bu arada  
- 
@f-s-m-0-13 en rahat boyle anlatabilrdim sen nasilsin abi bu arada  @sütlüpizza aynıı be kardesım şükür takılıyoruz ne yapalım 
- 
Abi sana birşey soracagim artik 3 3 4 taktigi dahami on planda desem ? 4 3 3 eskisi gibi değil sanki 
- 
Abi sana birşey soracagim artik 3 3 4 taktigi dahami on planda desem ? 4 3 3 eskisi gibi değil sanki @sütlüpizza o taktiği kullacak cesur yürek var mı 
 kaldıysa onlardan gönder gelsin 
- 
@sütlüpizza o taktiği kullacak cesur yürek var mı 
 kaldıysa onlardan gönder gelsin @f-s-m-0-13  cok garip bir taktik 3-3-4  taktigini birgun denemek istiyorum alt hesaplarda cok garip bir taktik 3-3-4  taktigini birgun denemek istiyorum alt hesaplarda
- 
@f-s-m-0-13  cok garip bir taktik 3-3-4  taktigini birgun denemek istiyorum alt hesaplarda cok garip bir taktik 3-3-4  taktigini birgun denemek istiyorum alt hesaplarda@sütlüpizza çok bariz kadro farkı olmadan kullanılması tehlike bence