ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@f-s-m-0-13 en rahat boyle anlatabilrdim sen nasilsin abi bu arada  @sütlüpizza aynıı be kardesım şükür takılıyoruz ne yapalım 
- 
Abi sana birşey soracagim artik 3 3 4 taktigi dahami on planda desem ? 4 3 3 eskisi gibi değil sanki 
- 
Abi sana birşey soracagim artik 3 3 4 taktigi dahami on planda desem ? 4 3 3 eskisi gibi değil sanki @sütlüpizza o taktiği kullacak cesur yürek var mı 
 kaldıysa onlardan gönder gelsin 
- 
@sütlüpizza o taktiği kullacak cesur yürek var mı 
 kaldıysa onlardan gönder gelsin @f-s-m-0-13  cok garip bir taktik 3-3-4  taktigini birgun denemek istiyorum alt hesaplarda cok garip bir taktik 3-3-4  taktigini birgun denemek istiyorum alt hesaplarda
- 
@f-s-m-0-13  cok garip bir taktik 3-3-4  taktigini birgun denemek istiyorum alt hesaplarda cok garip bir taktik 3-3-4  taktigini birgun denemek istiyorum alt hesaplarda@sütlüpizza çok bariz kadro farkı olmadan kullanılması tehlike bence 
- 
Haklısın abi , bu arada %100 yapmissin dunyada egemenligi  Tebrikler darısı bize Tebrikler darısı bize
- 
Haklısın abi , bu arada %100 yapmissin dunyada egemenligi  Tebrikler darısı bize Tebrikler darısı bize@sütlüpizza yeni görmüşsün biteli baya oldu  
 alt hesapları kullanmazsan rahat yaparsın
- 
@sütlüpizza yeni görmüşsün biteli baya oldu  
 alt hesapları kullanmazsan rahat yaparsın@f-s-m-0-13 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @sütlüpizza yeni görmüşsün biteli baya oldu  
 alt hesapları kullanmazsan rahat yaparsınaynen bende son hafta kalanlardan alıyorm bir avrupa kaldi avrupannin fethetmesi cok zor ya  genelde %61 egemenlik genelde %61 egemenlik
- 
@sütlüpizza o taktiği kullacak cesur yürek var mı 
 kaldıysa onlardan gönder gelsin 
- 
@mrtgll33 Hoşgeldiniz Murat hocam  
- 
@mrtgll33 direk verdim maçı kardeşim  
- 
Allaha emanetsiniz gorusuruz 
- 
Allaha emanetsiniz gorusuruz @sütlüpizza görüşürüz kardesim özletme kendini 
-