ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@di̇ço55  amin kardeşim amin kardeşim
- 
- 
- 
Yeni göreviniz hayırlı olsun kardeşlerim gazanız mübarek olsun  
- 
Yeni göreviniz hayırlı olsun kardeşlerim gazanız mübarek olsun  Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin  
- 
- 
@di̇ço55 neyi güzel kardeşim 
- 
@di̇ço55 neyi güzel kardeşim @f-s-m-0-13 Gelme planlarınızı samsuna gelcektiniz @sistematikci 
- 
@f-s-m-0-13 Gelme planlarınızı samsuna gelcektiniz @sistematikci @di̇ço55 yusuf @sistematikci şuan Uludağ da kayak yapıyor 
 Yaza nasip olursa karadenize geleceğiz ikimizde bakalım
- 
Yeni göreviniz hayırlı olsun kardeşlerim gazanız mübarek olsun  @osmancandar Teşekkürler Kral  
- 
@di̇ço55 yusuf @sistematikci şuan Uludağ da kayak yapıyor 
 Yaza nasip olursa karadenize geleceğiz ikimizde bakalım
- 
@di̇ço55 aynen öyle valla tatilin tadını çıkarıyor 
- 
@di̇ço55 aynen öyle valla tatilin tadını çıkarıyor 
- 
@DİÇO55 Aynen öyle kardeşim tatili değerlendirmek gerek diye düşündüm çok iyi oldu çok da güzel oldu yani  
 @F-S-M-0-13 Badimle beraber nasipse yazın bizim oralardayız, seni de bekleriz 
- 
@DİÇO55 Aynen öyle kardeşim tatili değerlendirmek gerek diye düşündüm çok iyi oldu çok da güzel oldu yani  
 @F-S-M-0-13 Badimle beraber nasipse yazın bizim oralardayız, seni de bekleriz @sistematikci badi bu adamı Sümela manastırının tepesinden atalım 
 Hem biz kurtuluruz hemde millet 
- 
 @F-S-M-0-13 Badimle beraber nasipse yazın bizim oralardayız, seni de bekleriz @sistematikci Beni yol üstü çarsambadan alırsınız gideriz  
 @F-S-M-0-13 Bana kıyamazsın sen 
- 
@sistematikci badi bu adamı Sümela manastırının tepesinden atalım 
 Hem biz kurtuluruz hemde millet @f-s-m-0-13 Kıyamam badi ben ona dursun yanımızda yazıktır iyi çocuktur hem artık bizim oraların uşağu sayılır hemşerumuzdur da