ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@SEXAFONN kardeşim benim adam adam @F.S.M.0.13 idolsün abim  
- 
@F.S.M.0.13 idolsün abim  @SEXAFONN eyvallah canım kardeşim cansın 
- 
@SEXAFONN eyvallah canım kardeşim cansın @F.S.M.0.13 lig oynanmadı henüz bundan sonra sabah ezani ile birlikte kalkmam gerek sonuçlara bakmak için   
- 
@F.S.M.0.13 lig oynanmadı henüz bundan sonra sabah ezani ile birlikte kalkmam gerek sonuçlara bakmak için   @SEXAFONN evet baya geç oynanıyor benim liglerde öyle 
- 
@SEXAFONN evet baya geç oynanıyor benim liglerde öyle @F.S.M.0.13 düzelir inşallah abi uyku düzenim bozuldu benim ya  
- 
@F.S.M.0.13 düzelir inşallah abi uyku düzenim bozuldu benim ya  @SEXAFONN bizim hiç olmadıkı  
- 
@SEXAFONN bizim hiç olmadıkı  @F.S.M.0.13 abi sen gece insanısın alışkınsın  
- 
@F.S.M.0.13 abi sen gece insanısın alışkınsın  @SEXAFONN ben gündüze alışamadım zaten yoksa geceyle ilgili sıkıntım yok  
- 
@SEXAFONN ben gündüze alışamadım zaten yoksa geceyle ilgili sıkıntım yok  @F.S.M.0.13   Allah kolaylık versin abi Allah kolaylık versin abi
- 
@F.S.M.0.13   Allah kolaylık versin abi Allah kolaylık versin abi@SEXAFONN amin kardesım hepimizin 
- 
herkese hayırlı günler dilerim dostlar 
- 
Sonunda bi kar tatili nasip oldu. İyi günler herkese  
- 
Sonunda bi kar tatili nasip oldu. İyi günler herkese  @GranTurismo17 İyi günler kardeşim 
- 
Hayırlı akşamlar cümleten 
- 
Sunum yapacağım gün okullar yine tatil.  Vali amca ellerinden öperim. Vali amca ellerinden öperim. 
- 
@1903iska topluluk/aktif ligler bölümünden giriyorsun kardeş 
- 
@Sosyokrat sanada kardeşim.