Ekiple İlgili Sohbet
-
@bayram-karakuş said in Ekiple İlgili Sohbet:
@gs_metecan said in Ekiple İlgili Sohbet:
@sistematikci Bu transfer görüsmemize vesile oldu..Demek kısmet bugüneymiş.
Ferhat sen baktın forum sinek alıyor hemen ekip değiştir. Anlaşılan o ki bu iyi bir çözüm..
İyidir hocam..Sen nasılsın.
Haha ikidebir ekip değiştiriyor ekip değiştire değiştire başıdami dönmüyor bunun yahu. Döne döne bi oldu
@Bayram-Karakuş tahrik edici cümleler kullanmaya devam ederseniz ceza alacaksınız
-
arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama bu yeni ekipler bölümünde, gelen ekip davetini nereden siliyoruz, bilen var mı
-
This post is deleted!
-
Herkesin eline sağlık, teşekkürler.
@FCTrabZonLu @YnsKya08 @crazy-ditector @Fabiocapello58 @Honour-Sun @RiddLee @nurettin-yavuz @BJK-MUAMMER -
@ali̇-koç-61 ekip adına bizim için güzel bir deneyim oldu. ileri tarihlerde daha hazır olduğumuz zaman tekrarlayalım daha başa baş gideceğini düşünüyorum. emeğinize sağlık, tebrikler
-
Herkesin emegine saglik zevkli savasti tekrarlamak dileğiyle
-
Uluslararası Forum Turnuvası (Eğlence Amaçlı)
Katılmak isteyenler linkteki foruma isimlerini yazabilir.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/27657/international-forum-tournament-english-only?page=1
-
Herkese iyi şanslar
-
Savaş için Red Devils ekibine teşekkür ederiz, herkesin emeğine sağlık. @murat9939 @AKIN CAKMAK 78 @buyuk.altay35 @abdulkadir fırat @1gizemli @ÜNGÖR19 @cassano90
-
@fabiocapello58 biz teşekkür ederiz size ve ekibinize. Bu arada RED DEVİLS ekibi kurucusu @cassano90 kardeşim oyunu bıraktı ve ekibi bana emanet etti. Umarım Türk Ekipleri olarak birlikte güzel işlere imza atarız. Best Of Turkey ekibinin arkasında yabancı ekipler değil bizim ekiplerimiz olur inşallah.
-
Arkadaşlar merhaba , bu ekip seviyesi yükseltme neden sonlandırıldı. Hâlâ ekip sayfalarında seviyeler görünüyor halbuki. Mantıksız geldi kapatılması bana.