OSM Taktikleri
-
@zljkobkrovic-10 Kadro Durumun Baya Güzelmiş Bana Göre 433B KK Oyna Derim.
-
@femeks said in OSM Taktikleri:
@dertsiz46 takım kampı yap önce. 433b paslı forvet orta sahaya orta saha forvete yardımcı defans sabit adam adama savunma ofsayt kapalı agrasif 85-78-88. Başarılar...
hayırlısı kardeş -
Kasımpaşa'yım ve kadro değerim 112M. Rakibim Başakşehir 166M
4-2-3-1 ile oynuyor. Ev sahibiyim ve stadyumda +%2 var. Ne önerirsiniz acaba
-
Kasımpaşa'yım ve kadro değerim 112M. Rakibim Başakşehir 166M
4-2-3-1 ile oynuyor. Ev sahibiyim ve stadyumda +%2 var. Ne önerirsiniz acaba
-
@cnytakn Sezonun başlarındayız ve sadece 1 maç farklı taktikle oynadım. Ana taktiğim 4-3-3b kanatları kullan. Kadrom uygun yani
Öyle yapayım o zaman teşekkürler
-
@cnytakn Sezonun başlarındayız ve sadece 1 maç farklı taktikle oynadım. Ana taktiğim 4-3-3b kanatları kullan. Kadrom uygun yani
Öyle yapayım o zaman teşekkürler
-
@thekingisbackmg Kadronuz 433 e uygun a yada b yapıp kanatları kullan oynayabilirsiniz, mevkiler sabit iyi olur.
-
@thekingisbackmg sayısal değer vermek yanlış olur burda net birşey kimse söyleyemez sadece yardımcı oluyoruz
ortalama oynayabilirsin 60-70 arası
-
@fealtomyfeel Sterling kanat oynar genelde ortadada oynar ama ortaya agüero gibi oyuncuları alman daha iyi olur ramiresi sola cekebılırsın taktık ıyı ama baskıyı bıraz azaltman ıyı olur oyuncular hemen yorulmaz ozellıkle yaslı oyuncu koymamaya dıkkat etmelısın.
@PerFecTRoguE deplasmanda kadron uygunsa 451 kgv cıkıp defansıf oynamalısın, yada kadrona gore 442b pas oynayabılırsın.
-
-
-
Merhaba man. City takımıyım Man. United ile maçım var kadrolar hemen hemen aynı 4-4-2 B kanatları kullan adam adama markaj ofsayt tuzağı evet ile oynuyor karşı taktik ne kullanmalıyım
-
Merhaba man. City takımıyım Man. United ile maçım var kadrolar hemen hemen aynı 4-4-2 B kanatları kullan adam adama markaj ofsayt tuzağı evet ile oynuyor karşı taktik ne kullanmalıyım
@berkay0910-b 433a kanatları kullan alan savunması ofsayt kapalı olsun