ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@cnytakn Ya onu gördüm de işte orada ekip savaşlarının içeriği hakkında pek bilgi yok. Bu artık resmi format mı olacak yoksa ekipler yine WCC tarzı mücadelelerle mi devam edecek o konuda bilgimiz yok. Bence insanların aydınlatılmaya ihtiyacı var. Sizce de bu gerçekleşecekse resmi bir format olarak yürürlük kazanması mantıklı olmaz mı. Artık turnuvaların ve savaşların resmen kayıt altına alınıp bir sıralama oluşturulması ihtiyaç gibi gözüküyor. Böylece tüm ekipler oyunda aktif olarak kalacak. Açıkçası dostluk savaşlarına ekiplerin pek önem verdiğini düşünmüyorum. Çünkü bi getirisi yok. Prestiji eskisi gibi değil. Önceleri bi katsayı ile çarpılıp kayıt altına alınıp savaşlarda başarılı olan ekipler o yılın başarı sıralamasında açıklanıyordu ve bu da ayrı bir prestijdi. Bilemiyorum. Görüşlerim bu yönde. Yenilik geliyor ama ne geldiğini tam olarak bilemiyoruz
-
Herkese İyi Geceler Dilerim benim gibi gececi olan herkese allah kolaylık versin
-
@f-s-m-0-13 persembe ben de gececiyim abi cok iyi anliyorum bu gececilerin halinden
-
@f-s-m-0-13 aynen oyle abi valla
-
@f-s-m-0-13 abi bayrama dogru kullancam iznimi, erkenden kullanip da yakmayim diyorum
-
@f-s-m-0-13 goruselim abi ne demek bas ustune
-
-
Cümleten Hayırlı Geceler Arkadaşlar.
-
@ofmsüperstar hoşgeldin uğur hoca
-
@f-s-m-0-13 hoş bulduk osm sitesinde sorunmu var pcden girmiyor crom dan giriyom opps hatası veriyor
-
@sosyokrat osm sitesinde sorunmu var pcden de girmiyor opps hatası veriyor
-
@ofmsüperstar yetkili bir arkadaşa danışmanız daha doğru olur