ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@manhay Hayırlı Akşamlar Sen Nasılsın:? @ofmsüperstar hamd olsun sagol bu gunumuze sukur 
- 
@ofmsüperstar hamd olsun sagol bu gunumuze sukur @manhay Önemli Olan can sağlığı zaten halimize binlerce şükür. 
- 
Cümleten hayırlı akşamlar bugün burası çok sessiz.  
- 
@saidkayaa Olabilir arda yoksa forum sessiz kalıyor.  
- 
Hayırlı akşamlar beyler Galatasaray maçını izloyordum 
 Nasılsınız
- 
@saidkayaa şükür kardeşim özellikle Galatasaray kazanınca daha iyi oluyorum  
- 
@saidkayaa evet güzel attı 
 Ama bir önemi olmadı 
- 
Hayırlı akşamlar beyler Galatasaray maçını izloyordum 
 Nasılsınız@f-s-m-0-13 Hoş Geldin Arda  
- 
@f-s-m-0-13 Hoş Geldin Arda  @ofmsüperstar eyvallah hoşbulduk uğur hocam nasılsın 
- 
@ofmsüperstar eyvallah hoşbulduk uğur hocam nasılsın @f-s-m-0-13 Allaha Şükür Arda iyiyim Sen Nasılsın film izliyodum arada forma bakıyom ne var ne yok diye.  
- 
@f-s-m-0-13 Allaha Şükür Arda iyiyim Sen Nasılsın film izliyodum arada forma bakıyom ne var ne yok diye.  @ofmsüperstar vallahi hocam tüm gün bende forumdaydım. Yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldikçe 
- 
@f-s-m-0-13 Allaha Şükür Arda iyiyim Sen Nasılsın film izliyodum arada forma bakıyom ne var ne yok diye.  @ofmsüperstar iyim bizde hocam çay kahve çocuklar rutin  
- 
@saidkayaa iki buçuk yaşında kardeşim  
- 
@saidkayaa Allah razı olsun kardeşim Allah herkese nasip etsin inşallah 
- 
@saidkayaa iyi geceler kardeşim Allah rahatlık versin 
- 
@ofmsüperstar vallahi hocam tüm gün bende forumdaydım. Yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldikçe @saidkayaa En güzelini yapıyorsun.  
- 
@saidkayaa Allah razı olsun kardeşim Allah herkese nasip etsin inşallah @f-s-m-0-13 Allah bağışlasın arda benimde 2 tane var canları sağolsun yeter.  
- 
@f-s-m-0-13 Allah bağışlasın arda benimde 2 tane var canları sağolsun yeter.  @ofmsüperstar Allah bağışlasın hocam 
 Evlat bambaşka birşey
- 
@ofmsüperstar Allah bağışlasın hocam 
 Evlat bambaşka birşey@f-s-m-0-13 Aynen arda onlar evin neşesi Allah hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin bizlere. 
- 
@f-s-m-0-13 Aynen arda onlar evin neşesi Allah hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin bizlere. @ofmsüperstar Amin hocam