ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Hayırlı günler arkadaşlar.
-
@sistematikci eyvallah badim hoşgeldin
-
Selamun aleykum herkese. Okuldan yeni geldim
-
@ozdas51 Hoşgeldiniz İlker Hocam, bizler iyiyiz çok şükür, siz de iyisinizdir inşallah, uzun zaman oldu özlettiniz kendinizi
@saidkayaa Aleyküm selam kardeşim nasıl geçti okul -
@saidkayaa Sağol kardeşim ben de iyiyim eve yeni geldim, güzeldi çok şükür günümüz, istirahatteyiz
-
@F-S-M-0-13 Hoşbulduk.
@sistematikci Hoşbulduk, teşekkür ederim bende iyiyim. Aslında vakit buldukça forumlara uğruyorum fakat yazmıyorum daha sık hal hatır sormak gerekiyor demek ki -
@ozdas51 Tabii ki İlker Hocam, sizin gibi oyuna emek vermiş, önemli vazifelerde bulunmuş ve iz bırakmış menajerleri burada daha sık görüp hem tecrübelerinizden istifade etmek hem de muhabbet etmek isteriz. Yeniler belki pek bilmez ama bizler sizi gayet iyi tanıyoruz ve burada sizi görmek bizi mutlu ediyor
-
@F-S-M-0-13 @sistematikci Mesaj alınmıştır. Böyle şeyler duymak da beni mutlu ediyor. Forumların aktifliğinin bitmemesi daha da mutlu ediyor oyuna gelen/gelecek olan yeniliklerle aktifliğin daha da artması dileğiyle ki oyun kendini platformlarda göstermeye başladığından bu yana oyuncu sayısı sürekli arttı, umarız böyle de devam eder
-
@f-s-m-0-13 sagol abi iyi olmaya calisiyoruz sen nasilsin
-
@ozdas51 Çok doğru, özellikle oyunda yeni versiyona geçildikten sonra yeni gelen ve güncellemesi devam eden Ekipler kısmı da hem mevcut kullanıcılar için oyunu daha cazip hale getiriyor hem de bu şekilde kullanıcı sayısı giderek artıyor. Gerçekten GB ve OSM çok güzel işler çıkartıyorlar ki biz bu oyuna gönül vermiş menajerler olarak da bu şekilde aktifliğe devam ettiğimiz sürece oyun da gelişmeye ve daha da yaygınlaşmaya devam edecektir.
-
Cümleten Herkese Kolay Gelsin.
-
@ofmsüperstar sanada uğur hocam
-
Cümleten Herkese Hayırlı Akşamlar.
-
@ofmsüperstar Hayırlı akşamlar size de