OSM Taktikleri
-
@gs-emre-işık 451 kgv
-
Arkadaşlar Evimde bir maç oynıcam. rakibin kadrosu net benden kötü ancak ligte fena değil iyi ilerliyo her zaman 4-4-2 A kullanıyor. benim kadrom onunkınden daha iyi bende genenllikle 4-4-2 A kullanıyorum kanatlardan. bu rakibe karşı taktık degısıklıgıne gıtmelımıyım yoksa 4-4-2 A iyimidir. 4-3-3 sistemini yazmayın kullanmıyorum arkadaşlar kadroma uygun değil biraz dengeli sitemlere uygun güçlü bir kadrom var. Teşekkürler
-
beyler ben göztepeyim deplasmanda beşiktaş ile maçım var aramızda 17m fark var sadece o 433a kanat adam adama oynuyor hangi taktikle çıkmamı önerirsiniz ?
-
Yarın arsenal derbim var. Maç onun evinde hakem sarı sahası en az 2 olacak. 4-4-2B paslı oyun alan ofsayt yok oynuyor. Kadro benim bi tık daha iyi hatta forvet ve defans hattım daha iyi orta saha kalecilerimiz eşit. Ben de o da kampa gitti sizce ne çıkmalıyım? 5-3-1-1 kontra düşünüyorum
-
Günaydın. Akşam bournemouth ile önemli bir maçım var iç saha da,stadyum 3.seviye, kadro değerim 660M rakibin 650M orta saham ve defansım ondan üstün kale ve forvet onun üstün. 433 a kk oynuyor ben de 433a kk oynamayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz @CnytAkn
-
arkadaşlar karşı takım benden net kötü 532 kontratak oynuyor ligde üstümde ama kadrom ondan çok iyi ne oynamalıyım
-
@kaan-mart
Çıktıgınız taktik iyi hocam ayrıca 5-4-1 kontra atak düsünebilirsiniz. -
Merhabalar, rakip takım 4-4-2 a paslı oyun oynuyor ofsayt açık, alan markajı.. ev sahibi o. Stadyumu 0. Hakem de kırmızı, kadro değerleri eşit sayılır. Bu rakibe karşı hangi taktikle çıkmalıyım ? Baskı stil tempo ne olmalı?
-
@cnytakn Hücum oyuncularım 79 , 75 ve 71 güçlerinde ama 79 olan oyuncumun defans gücü 9 olduğu için yani ofansif forvet olduğu için 4-3-3 b taktiğinde ben onu uca koyuyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Uç taraf yerine kanada mı koymalıyım ?
-
Selamun Aleykum arkadaşlar , takımım Leicester rakip Chelsea arada 110m fark var 433b paslı oyun adam markajı oynuyor nasıl bir taktikle çıkmalıyım ?
-
@aysecaniniz said in OSM Taktikleri:
Takımım Leicester rakip Chelsea arada 110m fark var 433b paslı oyun adam markajı oynuyor nasıl bir taktikle çıkmalıyım ?
-
@aysecaniniz Merhaba
öncelikle kadro yapılanmanız yanlış olmuş bu şekilde bariz kadro farkı olan liglerde 433 dizilişine göre değil ilk etapta 451 taktiğine uygun kadro kurmak gerekir
bariz kadro farkı olan rakiplere karşı 433 gibi ofansif dizilimlerle göğüs göğüse mücadele edemezsin -
@aysecaniniz
Maç kimin evinde hakem nasıl ? 5-3-1-1 kontra atak ile oynayabilirsin. -
@f-s-m-0-13 451 taktiğini uygulayabilecek oyuncularım mevcut ayrıntıları nelerdir ?
-
@sir-chiral deplasmandayım ve hakem agresif.
-
@aysecaniniz
451 Oynamaktan başka çare yok orta sahan yetersiz kalıyor yedek oyuncunun olmaması sıkıntı ama mecbur risk alman gerekecek
hakem konusunda da kumar oynayacaksın agresif oynayacaksın yada çok agresif oynayacaksın
sayısal değerleri 40 50 bandından yukarı çıkarma mevkiler yerinde olsun yada orta saha defansa yardımlı olabilir -
@aysecaniniz Kadro 451e hiç uymaz bana sorarsan.
5311 kontra atak çık derim ben. -
Hocalarım Nasılsınız Ben Göztepe Takımını Alacağım Yarın Nasıl Bir Taktikle Çıkayım Bütün Lig
-
Buna karşı ? (deplasmandayım)