• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

OSM Taktikleri

Scheduled Pinned Locked Moved OSM: Oyun hakkında
7.4k Posts 1.3k Posters 13.8m Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • CnytAknC Offline
    CnytAknC Offline
    CnytAkn
    replied to Yukar1n on last edited by

@yukar1n 442 b pas alan ofsaytı kapalı tutabilirsin hakeme göre agresif çık kamp avantajın var👍

“Don't play so much, there is no oscar on your end.”

1 Reply Last reply
    0
  • AtillaTurkerA Offline
    AtillaTurkerA Offline
    AtillaTurker Turkish Users
    wrote on last edited by

galatasaray ile 270m kardo değerim var, forvette mbappe salah dembele williams var 101 101 97 ve 90 gücleri orta saham 90 defanslarda 85 90 arası, ikinci ile aramda 100m kadro değeri farkı var ama botlara karşı bazende düşük takımlara karşı berabere kalıyorum bazen yeniliyorum benden güclü ise ofansif yakın ise dengeli yapıyorum ve mbappe ortada defansif yonü fazla olanlarıda kanata koyup 433 cıkıyorum
    eğer rakip gücsüz ise 442 cıkıp 1 adamı antrema cıkarıyorum
    bugun 70m lik alanyaspor ile 1-1 berabere kalmışım 101 ve 97 forvet 1 gol atabilmiş neden boyle yardım edecek var mı lütfen gs ile hedefim 1 pozisyonum 8

femeksF 1 Reply Last reply
    0
  • ObamaaaO Offline
    ObamaaaO Offline
    Obamaaa Turkish Users
    replied to sirmehmetali on last edited by

@sirmehmetali Dostum peki oyuncuların konumları hakkında nasıl düşünmeliyim sordugum soruya tam cevap alamadım aslında defans yerınde kal falan var ya onları soruyorum

sirmehmetaliS 1 Reply Last reply
    0
  • sirmehmetaliS Offline
    sirmehmetaliS Offline
    sirmehmetali
    replied to Obamaaa on last edited by

@obamaaa Eğer oyununu skora yansıtma konusunda sorun yaşıyorsan orta saha oyuncularından forvet hattını desteklemesini isteyebilirsin. Beklerine de ileri geri talimatını verirsen yine hücumda sana çeşitlilik sağlayacaktır.

1 Reply Last reply
    0
  • aysecaninizA Offline
    aysecaninizA Offline
    aysecaniniz Turkish Users
    wrote on last edited by aysecaniniz

Rakibim 442B KGV Adam markajı ile oynuyor benim kadro değerim 10m fazla ben ise 4231 kgv oynuyorum yenip yenemiceğimden emin değilim ne yapmam lazım ?

1 Reply Last reply
    0
  • EmirhanGnsE Offline
    EmirhanGnsE Offline
    EmirhanGns
    wrote on last edited by

Rakibim Genelde 4-4-2 B oynuyor. Bende genelde 4-4-2 A oynuyorum. Kadromuz bir tık daha üstünüm ben. İkimizde kampa girdik. şampiyonluğa oynayan bi takımım . 4-4-2 B veya 4-2-3-1 e karşı kesin galbiiyet alacak taktik verirmisiniz. Alırsam bu maçı şampiyonluğumu garantilerim. Hakem Kırmızı. aklımdaki düşünce 4-4-2 A veya 4-3-3 B siz ne dersiniz lütfen detaylıca yazın bu maç kırılma maçı olacak ligte. kadromuz eşit gibi bişi Deplasmandayım.

EmirhanGnsE 1 Reply Last reply
    0
  • EmirhanGnsE Offline
    EmirhanGnsE Offline
    EmirhanGns
    replied to EmirhanGns on last edited by

@emirhangns said in OSM Taktikleri:

Rakibim Genelde 4-4-2 B oynuyor. Bende genelde 4-4-2 A oynuyorum. Kadromuz bir tık daha üstünüm ben. İkimizde kampa girdik. şampiyonluğa oynayan bi takımım . 4-4-2 B veya 4-2-3-1 e karşı kesin galbiiyet alacak taktik verirmisiniz. Alırsam bu maçı şampiyonluğumu garantilerim. Hakem Kırmızı. aklımdaki düşünce 4-4-2 A veya 4-3-3 B siz ne dersiniz lütfen detaylıca yazın bu maç kırılma maçı olacak ligte. kadromuz eşit gibi bişi Deplasmandayım.@CnytAkn

ComfortablyNumb1903C 1 Reply Last reply
    0
  • ComfortablyNumb1903C Offline
    ComfortablyNumb1903C Offline
    ComfortablyNumb1903
    replied to EmirhanGns on last edited by

@emirhangns Rakibin stadyumu kaç?
    Senin kadronun form durumu bi tık daha iyi gibi sanki.
    Kesin galibiyet asla diyemeyiz ama rakibin taktiklerini biraz daha açarsan bi şeyler yapmaya çalışırız.
    Stil ne, ofsayt alan gibi detaylar

Dolores o'Riordan

EmirhanGnsE 1 Reply Last reply
    0
  • KobilyaneK Offline
    KobilyaneK Offline
    Kobilyane Turkish Users
    replied to dkclcnr58 on last edited by

@dkclcnr58 @CnytAkn hocam aynı koşullar fakat deplaamandayim rakip 4 3 3 kk oynuyor ne yapayım kadrom 60m falan daha iyi hakem turuncu.

CnytAknC 1 Reply Last reply
    0
  • EmirhanGnsE Offline
    EmirhanGnsE Offline
    EmirhanGns
    replied to ComfortablyNumb1903 on last edited by

@comfortablynumb1903 stadyumu 1 ofsayt yok alan savunması form durumu benım daha ıyı genelde 4-4-2 B kullanıyor ama bu ligin kırılma maçı ooldugu ıcın 4-3-3 B yapabilir stili ise kanatlardan ve ofsayt taktıgı yapıo ama kanatlar gibi duruo şu an

1 Reply Last reply
    0
  • Alfabey01A Offline
    Alfabey01A Offline
    Alfabey01 Turkish Users
    replied to Brscll on last edited by

@brscll iyi mi bu

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    The Cain Turkish Users
    wrote on last edited by

3_1525642637702_B827B0F0-6566-4283-AFE7-0AA233ECC0E0.png 2_1525642637691_213D7FAD-58A0-402E-971C-59226DB70AC2.png 1_1525642637662_D0550603-28D1-4CBD-BA44-4D8FA793D20E.png 0_1525642637641_F77F5D55-0049-4AD8-BA7F-6C8B307ED427.png ) merhaba arkadaşlar kadro böyle kadro değeri en yakın 512 milyon var en iyi kadro bende ama oyuncular fazla gol atmıyor asistte üretemiyor 433 kk oynuyorum ama bi sıkıntı var sanki milanda işlemiyor bi terslik var gibi var mı bi önerisi olan ?

femeksF 1 Reply Last reply
    0
  • CnytAknC Offline
    CnytAknC Offline
    CnytAkn
    replied to Kobilyane on last edited by

@kobilyane 451 kgv normal çıkabilirsin deplasmanda isen

“Don't play so much, there is no oscar on your end.”

1 Reply Last reply
    0
  • femeksF Offline
    femeksF Offline
    femeks
    replied to AtillaTurker on last edited by

@atillaturker kk taktiğini kullanıyor olabilirsin. paslı oyunu tercih edersen kadrona uyum sağlayabilir. kadronu güçlendirirken kaleciden forvete doğru bir güçlendirme yapmalısın. Başarılar...

Boss of the Sons of Anatolia crew

1 Reply Last reply
    0
  • femeksF Offline
    femeksF Offline
    femeks
    replied to The Cain on last edited by

@the-cain orta sahan forvete oranla zayıf olduğu için kk taktiği takımına uyum sağlamamış olabilir. orta sahanı güçlendirmen lazım. taktiğini 433b paslı oyuna getirirsen bu kadro ile başarılı olursun. ayrıca yorgun oyuncularını dinlendirmen lazım...

Boss of the Sons of Anatolia crew

T 1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    tarikbasbudak Turkish Users
    wrote on last edited by

rakip ajax 433B oynuyor alan ve ofsayt taktiği var. Zwolleyim hangi taktiği önerirsiniz 5311 kontra iş yapar mı?

1 Reply Last reply
    0
  • Oguz3563O Offline
    Oguz3563O Offline
    Oguz3563 Turkish Users
    wrote on last edited by

Rakip Villarreal. Kadro güç ortalaması 96. 4-4-2 kanatlardan oynuyor. Ben ise başakşehirim uefa liginde. Benim kadro güç ortalamam 82. Diziliş ve taktikler nasıl olmalı (Baskı vs. tamamiyle). Yarın maçım var

1 Reply Last reply
    0
  • mentos021M Offline
    mentos021M Offline
    mentos021 Turkish Users
    wrote on last edited by

beyler yarın benden 300m düşük kadro değerine sahip takımla deplasmanda maçım var kamp basmış üstelik 433a paslı oynuyor ben 433b kanat oynuyorum rakibin en iyi 2 oyuncusu sakat ve oynayamayacak onun dışında takımının yarısı form durumları kırmızı ve ortalama oyuncu güçleri 85-87 arasında benim ise ilk 11im +95 güce sahip oyuncularım var ve form durumları full yeşil sizce kamp basmadan yenebilir miyim boşu boşuna kullanmak da istemiyorum çünkü

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    The Cain Turkish Users
    replied to femeks on last edited by

@femeks bir iki maç paslı oyunda denemiştim yine aynı gibiydi ama bi kaç kere daha deneyim bari 433a mı yoksa 433b demi paslı oyun oynıyım bide çizgi taktikleri nasıl olmalı sence bu arada yorgun oyuncum pek olmuyor dinlendiriyorum bide baskı taktikleride 65-70-75

1 Reply Last reply
    0
  • DanqerD Offline
    DanqerD Offline
    Danqer Turkish Users
    wrote on last edited by

Beyler manU'yum yarın tottenham ile maçım var adamın kadrosu benden 1 tık önde adam 433 paslı oynuyor ne oynamalıyım sizce

1 Reply Last reply
    0

• 1
  • 2
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 367
  • 368
  • Login