Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@f-s-m-0-13 Teşekkür ederim hocam. Peki dediginiz liğte aktif menajer sayısı az olursa da mp kasılır mı ? Yoksa illa liğ sonuna kadar dolu mu olmalı ?
-
@dede4242 boş ligde mp kasılmaz her zaman dolu olması gerekir çünkü menajersiz takımdan mp fazla gelmez
eğer 10 bin barajını aşmak istiyorsan 10 lu lig kurtarmaz sizi çünkü 10 lu ligde en fazla 8 bin küsür mp alabilirsin -
@dede4242 Genellikle 10 lu liglerde daha sık ve yüksek mp toplanır ancak 10.000 ve üzeri mp için 20 takımlı ve üzeri ligler öneririm. Burada da yine en düşük hedefli takımı alıp bütün başarıları kazanmanız gerekiyor. Tabi liglerinizin aktif menajerlerle (en geç 72 saat önce online olan) dolu olması gerekir.
Bu arada bu ve benzer sorularınız için Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi ve OSM Taktikleri bölümlerini ziyaret edebilirsiniz. İyi oyunlar -
@f-s-m-0-13 Çok soru sordum başkan kusura bakma. Peki 10 bin için hangi liğe girmemiz gerekiyor ?
-
@dede4242 16 lı 18 li 20 li ligler olabilir önemli olan ligin dolu olması ve sizin hedef son takım ile ligi süpürmeniz bu başlıkta bireysel rekorlar paylaşılır size atacağım linkten devam edin buraya tıklayarak bilgi alabilirsin
-
@mrtgll33 Bunu FM'de yapanı çok gördüm bizzat ben sürekli Türk oyunculardan kurulu kadrolar geliştirdim ama OSM'de ilk kez şahit oluyorum. Önceki kaşif sistemiyle bunu yapmak çok daha rahattı ama yine de çok tenezzül eden görmedim ama şimdiki sistemde bunu nasıl yaptın hayret ediyorum. Baya bi sabır ve şans gerektiriyor çünkü
-
Onceki kasif sisteminde millet secemiyorduk su anki kasif sisteminde de bunu yapmak kolaylasti. Ios da bu sekilde belki androidde farklidir. Yeni guncelleme ile kasif gonderirken milleti Türk yaptigimiz zaman butun oyuncular sectigimiz milletten gelir
-
@manhay Ooo. Bende o özellik yok. Android kullanıyorum ve kaşif kafasına göre getiriyor. Önceki kaşifte scoutlist vardı oradan bakardık, o yüzden hücum ve defans özelliklerini tam olarak girince arattığın oyuncu geliyordu. Bu sebeple eskiden daha rahattı dedim. Iphone hayat ya. Hayat Apple'a güzel
-
Evet hatirladim simdi o zamanlar sezon bileti vardi ve premium bilet, bilet sahibi olmayanlar kullanamiyordu kasifi
-
@manhay Güzel zamanlardı hocam. Staff olduğunda bilet satın almak zorunda kalmıyordun Kaşiften getirdiğin oyuncuya paran yetmezse listeye düşerdi. Listeden biri kapıverirdi hemen. Savaşlar öyle de hınzırlıklarla geçiyordu
-
Bilet dönemi çok güzeldi ya.
Özellikle bi ara bug gibi bir şey vardı. Sağda hep bilet veren video oluyordu. Ben pc sesini kapatıp sabahtan akşama kadar açıyordum videoyu. Sonra biletleri premiuma dönüştürüyorduk -
@kaiser-brian-clough aynen hocam eski surumun tadi bir baskaydi bilet sahibi degilsen siralamaya da giremiyordun stadyum gelistiremiyordun ama zamanla ozellikler olsun arayuz olsun cok degisti
-
İlk yarı 0-0
ikinci yarı 9-0 Tek devrede 9 gol
-
@ulassssir Resmi yükledim fakat görünmüyor. https://resmim.net/f/8nKQjB.jpeg https://hizliresim.com/1J8l9j
-
En fazla gelişen oyuncunun kaç olduğunu merak ettim bilgisi olan varsa söyleyebilirse sevinirim. Oyunun eski sürümünde Empoli ile 75 başlayan 18 yaşındaki Diousse'yi 146'a kadar geliştirmiştim. (O zaman yeni sürüme geçiş dönemiydi çifte antrenman basarak yapmıştım bunu birde BC kullanarak tabi)
-
Bu basligi kullanabilirsiniz.
-
OSM kariyerimdeki en iyi galibiyetim. Kadro değerleri aşağı yukarı aynı ve rakibin sahası 3 kamp yaptığı halde devirememiş beni. OSM yılın eşeği seçilir bence Real'i yöneten arkadaş.
-
http://i.hizliresim.com/b6ykY0.png
Şut sayısı olarak ilk defa 25 i görüyorum muhtemelen 30şutu bile gören olmuştur ancak korner sayısı bir hayli fazla geldi bana.