ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar dostlar
-
@tankkaplani kural falan yok hocam hiç, normal ligdeki gibi oynayabiliyorsunuz.
-
@logic99 gb'de ios ve android olarak iki farklı ekibide çalışıyor android sistemini birden fazla telefon modeli kendi sistemi olarak kullandığı için androidde tüm cihazlara uygunluğu denetlenip yapılıyor ve her cihaza uyum sağlamasını uğraştıkları için biraz zaman alabiliyor... bu benim naçizane görüşüm net bir bilgi olmamakla beraber
-
@osmsüpermenajer geçmiş olsun abi
-
Hayırlı Akşamlar Hayırlı iftarlar
-
@osmancandar teşekkürler cevap için ama bence büyük saçmalık olmuş. Android içinde kullanıma uygun olduğu zaman birlikte getirirsin böyle haksız rekabet oluyor. Ben orta sahada sessegnonu istiyorum kendim çıkartamıyorum ama arkadaşımın iphonenunda tek kaşifte getirdim uyruk ve lig sayesinde
-
belkide ios almamıza zorluyorlar bizi tabiki bir oyun için ios alacak değiliz ama yinede kapitalizm akıllarda hep soru işareti bırakıyor
-
@osmancandar Eyvallah Kardeşim Teşekkürler Allah Razı Olsun.
-
iyi akşamlar, iyi ramazanlar arkadaşlar
-
Cümleten Hayırlı Geceler Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar
-
Hayırlı Akşamlar Dostlar
-
Selam yani şimdi yeni ekip savaşlarında ekip içi veya rakipten oyuncu alimi transfer serbest mi ....
-
@tankkaplani aynen öyle hocam. sıradan bir lig gibi şu an. bu zaten bayağı tartışıldı çok basite indirilmiş diye. Ama ben zamanla düzeltileceğini düşünüyorum.
-
-
@ofmanager_
İlgi ve alakaniza teşekkür eder iyi oyunlar dilerim. -
@ofmanager_ dediğiniz gibi savaş kuralları yok. Fakat osm nin normalde zaten oyun kuralları mevcut. Rakibin bu kuralları dikkate alıp almayacagi bilinmediginden her türlü olasılığı düşünmek gerektiği inancındayım. Yani rakip oyun kurallarını delil göstererek rapor edebilir. Ki bu şekilde rapor ederse de bence rakip haklı olacağı için biz ekip olarak ekip savaş kuralları olmasa dahi, bireysel oyun kuralları doğrultusunda hareket ediyoruz ki herhangibir ceza almayalım diye. Sizlere de bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim ne olur ne olmaz diye.
-
şuan aktif olan promosyon kodu varmıdır ?
-