• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Artan Para

Scheduled Pinned Locked Moved OSM: Oyun hakkında
10 Posts 7 Posters 3.6k Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • O Offline
    O Offline
    omrtrkbyr 16 Turkish Users
    wrote on last edited by

Saygıdeğer OSM yöneticilerimiz, oyunu henüz yeni yeni oynamaya başlıyor olsam da bir iki husus dikkatimi çok çekti. Malum oyun transfer, taktik ve antrenman üzerine kurulu. Bunların hepsini yaparken de kasamızın dolu olması gerekiyor. Fakat bazen sezon bitiyor, elimizde belirli bir meblağ kalıyor.

Bu kalan parayı bir şekilde değerlendirmek mümkün olmaz mı? Şahsen bu paranın boss coin yada aynı slot olmak kaydı ile bir sonraki sezona aktarılması taraftarıyım. Veyahut bizlerin tüm slotlarda kullanabileceğiniz ekstra bir nakit alanımız olmalı diye düşünüyorum.

HesteraH 1 Reply Last reply
    0
  • HesteraH Offline
    HesteraH Offline
    Hestera
    replied to omrtrkbyr 16 on last edited by Hestera

@omrtrkbyr-16 said in Artan Para:

Saygıdeğer OSM yöneticilerimiz, oyunu henüz yeni yeni oynamaya başlıyor olsam da bir iki husus dikkatimi çok çekti. Malum oyun transfer, taktik ve antrenman üzerine kurulu. Bunların hepsini yaparken de kasamızın dolu olması gerekiyor. Fakat bazen sezon bitiyor, elimizde belirli bir meblağ kalıyor.

Bu kalan parayı bir şekilde değerlendirmek mümkün olmaz mı? Şahsen bu paranın boss coin yada aynı slot olmak kaydı ile bir sonraki sezona aktarılması taraftarıyım. Veyahut bizlerin tüm slotlarda kullanabileceğiniz ekstra bir nakit alanımız olmalı diye düşünüyorum.

Merhaba.

Osm tek sezonluk bir oyun olduğu için bahsettiğiniz bu öneriye ben olumsuz olarak bakıyorum. Çünkü sürekli kullanabileceğiniz bir BC olayı var. Ve şunada açıklık getirebiliriz. Lig sonlarında arta kalan paranın tüm slotlarda kullansak nasıl olur demişsiniz. Herkes S1 ,S2 ve S3 hesaplarında genel olarak dünya egemenliği oynayan çok kullanıcılarımız var. Bu slotlarda oyuncuları satıp parayı biriktirip ana hesabında kullandığını düşünürsek sizce bu haksızlık olmaz mı sıfırdan başlayan bir lig için ? Aynı slotta kullanım olayında dahi bu olay diğer kullanıcılara karşı haksız bir gelir elde edilmiş olur. Lig sonlarında zaten kullanılan özel araçlara göre tüm slotlarınızda kullanabileceğiniz bir miktar boss coins veriliyor.

Diğer menajerlerinde yorumlarınızı dinleyebiliriz.

Community Manager : Türkiye
    tr.support@onlinesoccermanager.com

O 1 Reply Last reply
    1
  • O Offline
    O Offline
    replied to Hestera on last edited by

Saygıdeğer @hestera sadece belirli bir para fonu olsun demiyorum. Bu sadece bir örnek. Mesela coin olarak da verilebilir. Mesela ligi 12M ile bitirdik (hedefi tutturma şartı ile) 125 yada 1210 boss coin verilebilir. 60-120 boss coin ile kimse dağları, düzlük yapamaz diye düşünüyorum. En fazla kasada 100M bulunur bunu da yapabilecek oyuncu çok olacağını düşünmüyorum ki alacakları boss coin miktarı 500-1000 arası olur. Keza bu kadar coin bile özellikle ekip oynayan biri için aşırı bir şekilde yetersiz olacağını düşünüyorum.

Her girdiğimiz tek sezon ama oyun tek sezonluk oynanmıyor. Bu sebepten dolayı hepimizin bir diğer ligleri de önemsememiz gerektiğini düşünüyorum.

Pek sayın diğer oyuncularımızın da görüş ve yorumlarını bekliyorum inşallah.

CnytAknC 1 Reply Last reply
    0
  • CnytAknC Offline
    CnytAknC Offline
    CnytAkn
    replied to omrtrkbyr 16 on last edited by

@omrtrkbyr-16 Her öneri bizim için değerlidir, oyuna katkı sağlayacak öneriler bu şekilde çıkıyor bunun için teşekkürler.

Olumsuz çünkü insanları hileye ve çoklu hesaba yöneltir bu şekilde para,coins kasmanın önünü alamayız.

“Don't play so much, there is no oscar on your end.”

O 1 Reply Last reply
    2
  • O Offline
    O Offline
    replied to CnytAkn on last edited by

Saygıdeğer @cnytakn hocam, her saat video izleyerek günde 70-80 coin kazanılabilir. Bu da ortalama 30 günlük bir sezon için 2000-2500 arası bir rakama tekabül ediyor. Coin kasmak ise değerlendirme böyle bir oluşum var iken 150-250 arası sezon bitimi verilecek ekstra coin in bu kadar da göze batacağını düşünmüyorum. Oyunun kendi sistemine göre sezonluk verilen coin sayısının %10 undan bahsediyorum.

Ayrıca değerli moderatorlerim, oyunda multi hesap yasağı var. Bu konuda yayıncı Gamebasics ekibi çok hassas olduğu için böyle bir risk olacağını düşünmüyorum.

Oyuncuyu coin ile desteklemek her zaman oyuncu çeken bir durum olduğu için bu yayıncı tarafından da çok beğenileri bir gelişim olduğunu da ayrıca altını çizmek isterim.

SEXAFONNS 1 Reply Last reply
    0
  • sirmehmetaliS Offline
    sirmehmetaliS Offline
    sirmehmetali
    wrote on last edited by

@omrtrkbyr-16 said in Artan Para:

ı bir şekilde değerlendirmek mümkün olmaz m

Olumsuz. Bu şekilde insanlar bu durumu ticarete dökebilir. Yani belirli hesaplar açarak, tamamen coins kazanma odaklı oynayıp hesabı satma gibi. Bir diğer konu, oyun 1 sezonluk bir oyun, her ne şartta olursa olsun oyuncular o sezon sonundaki başarıyı diğer bir sezona taşıyamamalı. Tamam sezon sonları bir miktar coins kazanılıyor fakat bu kamp, kaşif gibi harcamaları kısmen karşılıyor.

1 Reply Last reply
    1
  • SEXAFONNS Offline
    SEXAFONNS Offline
    SEXAFONN
    replied to omrtrkbyr 16 on last edited by

@omrtrkbyr-16 merhaba
    bende olumsuzum.öneri için teşekkürler.

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

1 Reply Last reply
    2
  • BJK MUAMMERB Offline
    BJK MUAMMERB Offline
    BJK MUAMMER
    wrote on last edited by

Ben olumluyum ama kazanılan Coins miktarı minimum seviyede olmalı. Mesela kasanda 50m varken sezon bittiyse sezon sonu gelen coinse 50 coins daha eklenebilir.

BÜYÜK ALTAY ⚫⚪⚫

1 Reply Last reply
    0
  • Samir OrucovS Offline
    Samir OrucovS Offline
    Samir Orucov
    wrote on last edited by

olumsuz

CnytAknC 1 Reply Last reply
    0
  • CnytAknC Offline
    CnytAknC Offline